Antena Căutare

Cum petrec românii de Revelion. Trupele anilor '80-'90 sunt cap de afiş pe lista concertelor

Dacă nu aveţi încă un plan pentru noaptea dintre ani, trebuie să vă grăbiţi! În Capitală, cele mai mutle dintre restaurantele sunt deja rezervate. A mai rămas ici-colo câte un loc, iar preţurile nu sunt deloc mici. Pentru o petrecere la o sală mare de evenimente, cu orchestră şi artişti renumiţi, bucureştenii trebuie să plătească între 150 şi 200 de euro de persoană. Organizatorii promit însă o distracţie pe cinste! 

”Clienții comandă direct la masă, nu au un meniu anume impus, ceea ce ii bucură și pe clienți și pe noi, nu toată lumea stă toată noaptea în restaurant, iar cei care merg la concerte, vin în noaptea de anul nou direct la restaurant, și atunci mai avem un val de clienți.”, declară Irene Nicolae, asistent manager.

Când aproape ne-a convins, am aflat şi că cele 250 de locuri sunt rezervate. Şi nu doar aici. Oaspeţii şi-au ocupat locurile la masă încă din toamnă. Cluburile, însă, sunt puţin mai încăpătoare. Iar turiştii străini adoră distracţia din România.

Pentru cei mai pretenţioşi, care vor să petreacă la costum, papion şi rochie de gală, ballroomurile sunt varianta ideală.

”Sunt bucătari de cinci stele care au gătit pentru Steven Segal. Iar în noaptea de Revelion cei care vor veni să petreacă alături de noi vor avea parte de aceste preparate din anul 2020. De asemenea oferim open-bar, avem meniu inclusiv pentru copii şi cel mai important este faptul că oferim o verietate atunci când vine vorba de muzică pentru că muzica este cea care dă tonul petrecerii.”, spune Andrada, care a organizat petrecere într-un ballroom.

Un astfel de pachet ajunge la 700 de lei de persoană. Dacă aveţi un buget mai generos şi vă place aventura, atunci biletele de avion last minute sunt o alternativă. Ca să vedeţi artificiile din Londra sau Milano, plătiţi în jur de 200 de euro pentru un pachet cu o noapte sau două de cazare.


Bebelușul minune! Amalia avea 411 grame când a venit pe lume, după ce mama ei a „pierdut mai multe sarcini decât a supor... Vas fantomă, cu șapte cadavre, unele decapitate, descoperit plutind în apropierea Japoniei. Ce era pictat pe corpul nave...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x