Antena Căutare

De România probabil ai auzit, dar... Vei rămâne fără cuvinte! Cum arată MENIURILE din SPITALELE marilor capitale ale lumii

Sistemul sanitar din România are mari nereguli, iar despre acest aspect s-a vorbit și se va vorbi mult timp de acum încolo.

De România probabil ai auzit, dar... Vei rămâne fără cuvinte! Cum arată MENIURILE din SPITALELE marilor capitale ale lumii Galerie
Meniu din unitățile medicale din Germania

Sistemul sanitar din România are mari nereguli, iar despre acest aspect s-a vorbit și se va vorbi mult timp de acum încolo.

Pornind de la asigurările de sănătate, la coplăți, la personalul din unitățile sanitare până la condițiile pe care pacienții le întâlnesc în spitale.

Dar să ne oprim puțin la alimentele pe care cei care ajung pe mâna medicilor, le consumă în perioada petrecută în spital. Desigur, în cazul în care nu vin cu mâncare de acasă.

"7 lei pentru masa bolnavilor din spitale!", este unul dintre titlurile din presa românească. Ce mănâncă un român în spital? Ei bine, cartofi, varză, orez și ceva carne. Nu întotdeauna!

Cum arată meniurile din spitalele din lume, în țări precum Germania, Norvegia sau Polonia? Sau trecând peste Ocean, Statele Unite sau Dubai? Să vedem!

640 de morţi: SS Princess Alice, mândria britanicilor, un altfel de Titanic... Este o MINUNE! Un întreg oraș a fost descoperit pe fundul unui lac din China...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x