Antena Căutare

De-a râsu` plânsu`! Se întâmplă în România! Orașul în care gropile se astupă pe ninsoare, între semafoare

Muncitorii de la drumuri muncesc la foc automat, pe ninsoare, încercând să acopere gropile de pe carosabil. Pe strada Popa Sapca, din Timișoara, a carei asfaltare a fost inaugurată în urmă cu doar câteva luni, nu se ține cont nici de vreme, nici de culoarea semaforului.

Muncitorii de la drumuri muncesc la foc automat, pe ninsoare, încercând să acopere gropile de pe carosabil. Pe strada Popa Sapca, din Timișoara, a carei asfaltare a fost inaugurată în urmă cu doar câteva luni, nu se ține cont nici de vreme, nici de culoarea semaforului.

Muncitorii s-au gândit ca, în timp ce șoferii așteaptă la semafor, ei să pună mixtura în gropile formate, după care, să niveleze drumul.

„În situații care implică urgențe se folosește mixtură stocabilă, pe bază de lianți chimici, bitum folosit la rece. Sunt tehnologii care permit plombările la rece. Trebuie să ne ocupăm de urgențe, pentru a nu risca ca gropile să se facă și mai mari”, au declarat angajații primăriei.

Video-ul a devenit viral!

Doamne, Dumnezeule! Un bebeluș trece de-a bușilea un drum cu patru benzi. A fugit de acasă și e la un pas de a fi călcat... Moștenirea geniului din fizică pentru viitor: știe cum o să vină sfârșitul lumii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x