Antena Căutare

Declarațiile unui erou! Bogdan Marcu a traversat Africa pe bicicletă: ”După ce am străbătut 11.000 de kilometri, mi-am dat seama că văd capătul pământului!”

Pasionat de călătoriile pe două roţi, Bogdan Marcu a călătorit  timp de zece ani prin mai multe ţări ale Europei şi ale Africii de Nord cu mototcicleta. Anul trecut însă, Bogdan s-a hotarat să schimbe motocicleta cu bicicleta şi să traverseze Africa din Cairo până în Cape Town.

Pasionat de călătoriile pe două roţi, Bogdan Marcu a călătorit timp de zece ani prin mai multe ţări ale Europei şi ale Africii de Nord cu mototcicleta. Anul trecut însă, Bogdan s-a hotărât să schimbe motocicleta cu bicicleta şi să traverseze Africa din Cairo până în Cape Town.

Acum, a ajuns la capătul călătoriei. După un traseu de 11.000 de kilometri, Bogdan a ajuns la Capul Bunei Speranţe, în Cape Town, reusind sa isi indeplineasca visul. Bogdan este administrator de servere, are propria firma, iar în această călătorie exotică care a început în octombrie 2016, el a şi muncit. În drumul lui a parcurs zece tări pe bicicletă: Egipt, Sudan, Uganda, Kenya, Tanzania, Malawi, Botswana, Zambia, Namibia si Africa de Sud.

Bogdan Marcu a acordat un interviu, în exclusivitate, pentru emisiunea ”Previziuni” de la Antena 3.

Record pe două roţi, la Cetatea Alba! Deţinătorul "celui mai bun job din lume" celebrează cei 100 de ani de la... Clipul de câteva secunde care face furori pe internet! A tăiat un burete în două şi a băgat o monedă în el. Rezultatul?!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x