Antena Căutare

Decorul de Craciun intre magie si rasfat

Craciunul de aduce impreuna si ne aminteste cat de placut este sa fim inconjurati de oameni dragi. Il celebram cum putem mai bine, cu brad impodobit, colinde si arome de scortisoara si vin fiert. Decorul de Craciun este foarte important pentru ca ne transpune intr-o lume magica, minunata. Afla cum iti poti decora casa intr-un mod unic si delicat.

Inainte de toate hotaraste-te la o combinatie de culori: rosu si alb, rosu si verde, rosu si auriu, roz si argintiu, alb si auriu sau verde, ori alege o singura culoare. Pe langa minunatiile pe care le pastrezi ani la rand, in fiecare an este bine sa aduci un aer nou si proaspat ornamentelor. Alege obiecte lucrate manual, cu multa grija si atentie, personalizate, pentru ca tu si cei dragi sa va bucurati de decoruri unice care sa va reprezinte.

Bucura-te pe tine si pe cei dragi tie cu daruri delicate, cutii, suporturi de pahare, ladite, ornamente pentru brad, inimioare, sosete decorative de Craciun si multe alte minunatii pe care le gasesti in colectia Vintage Christmas de aici.

Autobuzul lui Mos Craciun face curse zilnic, numai in Targu-Mures... FOTO! Adulti care traiesc, la propriu, ca niste bebelusi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x