Antena Căutare

Uite clădirile, nu sunt clădirile! Un complex rezidențial a fost demolat în doar 15 secunde! VIDEO

Patru clădiri înalte din estul Chinei, care au făcut parte dintr-un proiect rezidențial abandonat de dezvoltatorul său, care a rămas fără fonduri, au fost demolate în doar 15 secunde. Acestea au existat timp de aproape un deceniu fără să fie utilizate.

Patru clădiri înalte din estul Chinei, care au făcut parte dintr-un proiect rezidențial abandonat de dezvoltatorul său, au fost demolate în doar 15 secunde. Aceste blocuri au existat timp de aproape un deceniu fără să fie utilizate.

Cele patru blocuri cu apartamente – toate cu 28 sau 30 de etaje, erau neocupate din anul 2009, după ce dezvoltatorul lor a rămas fără fonduri și a abandonat proiectul rezidențial. Investitorul a fost un sud-coreean care a fost afectat de criza financiară globală, potrivit National Business Daily.

Proiectul „Vistaria Bay” ar fi trebuit să fie un complex rezidențial ce a fost construit în 2007 la câțiva metri distanță de mare, la portul Yantay din provincia chineză Shandong.

Ulterior, proiectul a fost transferat în proprietatea unui dezvoltator chinez, dar nu a fost finalizat, din cauza unor dubii ce au apărut în privința siguranței structurii lui aflate pe nisip.

Localnicii au filmat demolarea acestor clădiri, care a fost făcută sâmbătă prin explozibili controlați, având durata de 15 secunde.

În locul blocurilor părăsite va fi construit un hotel de cinci stele şi un centru expoziţional.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Un bărbat JURĂ că l-a zărit pe monstrul din Loch Ness. Ce imagini VIDEO a surprins... Ziua Copilului, pe biciclete! Fostul principe Nicolae a pedalat alături de copii. Oare se pregătește să fie tată?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x