Antena Căutare

VIDEO! Demonstratie, in premiera, a unicului hidroavion din Romania

Spectacol pe apa, in aer si pe pamant! Sute de oameni s-au strans sa aplaude un show incredibil in vestul Capitalei. Si au vazut in premiera o demonstratie a unicului hidroavion din Romaniam, iar yakerii acrobati au avut evolutii care ar taia chiar si respiratia celor mai experimentati piloti.

Cu greu iti puteai da seama ce e mai spectaculos. Acrobatiile pilotilor din aer, exercitiile de prindere de infractori pe apa sau salvarile de oameni sub apa ale scafandrilor.

Politistii de frontiera au aratat ce inseamna prinderea unor infractor suspectati de contrabanda.

Nici jandarmii nu au fost mai prejos. Au simulat o interventie antitero, cu salturi ale scafandrilor din elicopter si trageri in miscare.

Momentele cheie ale showului au fost prezentarea hidroavionul si acrobatiile in aer.

Show-ul nautic si aviatic a fost urmarit de pe margini de sute de oameni. Unii au stat langa lac, iar altii au vizitat standurile cu tehnica militara. Tancuri, arme, sisteme de navigatie au fost expuse pentru curiosi. Micutii au invatat sa alunece pe tiroliana. Oricum, la final tot ei au fost si cei mai incantati si impresionati de spectacol.

In final, muzica i-a scos din casa pana pe petrecareti. Pe balconul apartamentului, ei au oferit spectacol separat.

Experienta UNICA! Salt in gol de la 4.000 de metri... Circa 1500 de oameni au facut turul orasului Targu Mures pe biciclete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x