Căutare Live

Descoperire de ultimă oră. O planetă de dimensiunile Pământului a fost reperată de cercetători

O nouă planetă de mărimea Pământului a fost descoperită recent, oamenii de ştiinţă apreciind că GJ 1132b, aşa cum este denumită aceasta, reprezintă cea mai importantă planetă descoperită până acum în exteriorul sistemului solar

O nouă planetă de mărimea Pământului a fost descoperită recent, oamenii de ştiinţă apreciind că GJ 1132b, aşa cum este denumită aceasta, reprezintă cea mai importantă planetă descoperită până acum în exteriorul sistemului solar.

GJ 1132b se află într-un sistem solar situat la 39 de ani-lumină distanţă de planeta noastră.

Datorită distanţei şi mărimii sale, GJ 1132b este cea mai importantă planetă descoperită până acum în exteriorul sistemului solar, conform astronautului Drake Deming, de la Universitatea Maryland, citat de publicaţia The Guardian.

Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri