Descoperire șocantă! Ce spun despre tine semnele din naștere

Mai mult de jumătate din populația globului are semne din naștere pe piele, sub forme diferite.

Mai mult de jumătate din populația globului are semne din naștere pe piele, sub forme diferite. Cercetătorii au descoperit de unde provin acestea. Rezultatul este absolut șocant.

Concluzia la care s-a ajuns este că semnele din naștere ne arată modurile în care am fost uciși într-o viață anterioară. Acestea sunt de fapt cicatricile rănilor din trecut.

Un semn din naștere este definit ca o „neregularitate benignă pe piele care există la naștere". Medicii cred că acestea sunt cauzate de un exces de celule pigmentare sau vase de sânge grupate într-o zonă a pielii. Însă cauza exact de formare a acestor pete nu este cunoscută.

Miturile antice sugerează că semnele formate în diferite zone ale corpului oferă indicii cu privire la viețile noastre anterioare.

Foto: Facebook

Parteneri
Diferența dintre un hotel și un motel. Tot ce trebuie să știi înainte să-ți faci o rezervare
Fie că îți dorești să stai la un hotel din centrul orașului sau la un resort plin de facilități, este foarte important să alegi cea mai bună opțiune pentru a avea parte de o vacanță de neuitat. Multe persoane încă nu știu diferența reală dintre un hotel și un motel.
Catine.ro
Ultimele știri