Căutare Live

Descoperire șocantă! Ce spun despre tine semnele din naștere

Mai mult de jumătate din populația globului are semne din naștere pe piele, sub forme diferite.

Mai mult de jumătate din populația globului are semne din naștere pe piele, sub forme diferite. Cercetătorii au descoperit de unde provin acestea. Rezultatul este absolut șocant.

Concluzia la care s-a ajuns este că semnele din naștere ne arată modurile în care am fost uciși într-o viață anterioară. Acestea sunt de fapt cicatricile rănilor din trecut.

Un semn din naștere este definit ca o „neregularitate benignă pe piele care există la naștere". Medicii cred că acestea sunt cauzate de un exces de celule pigmentare sau vase de sânge grupate într-o zonă a pielii. Însă cauza exact de formare a acestor pete nu este cunoscută.

Miturile antice sugerează că semnele formate în diferite zone ale corpului oferă indicii cu privire la viețile noastre anterioare.

Foto: Facebook

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase izvoare termale din lume. Unde te poți relaxa iarna aceasta
Iarna se apropie cu pași rapizi și mulți își doresc să meargă în vacanță în locații de vis. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase izvoare termale din lume. Locuri inedite, pline de farmec, care te vor lăsa rapid fără cuvinte.
Catine.ro
Ultimele știri