Antena Căutare

Descoperire șocantă într-o statuie budistă, veche de 1.000 de ani! „Nu ne vine să credem ochilor, am elucidat un mister incredibil”

Recent, oamenii de știință au făcut o descoperire de-a dreptul șocantă atunci când au studiat atent o statuie a lui Buddha.

Recent, oamenii de știință au făcut o descoperire de-a dreptul șocantă atunci când au studiat atent o statuie a lui Buddha.

În interiorul obiectului vechi de aproximativ 1.000 de ani, cercetătorii au găsit trupul mumificat al unui călugăr budist. Descoperirea este cu adevărat incredibilă, întrucăt nimeni nu a știut ce mister ascunde statuia.

Prin intermediul unei radiografii speciale a ieșit la iveală ce se găsește în interiorul obiectului. Cel mai probabil, călugărul a murit în preajma anului 1.100.

„Avem problema aceasta, ce va distruge omenirea!” Unul dintre cei mai mari oameni de știință din lume a făcut o declaraț... Milioane de oameni au plâns! Cea mai frumoasă poveste de dragoste a avut un final ce întrece orice basm sau scenariu de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x