Antena Căutare

Descoperire spectaculoasă! Minunea care a rămas ascunsă timp de 2.000 de ani - Video

O descoperire spectaculoasă a fost făcută de arheologii în Pompeiul Antic. Specialiștii au scos la lumină, chiar de Sfântul Valentin, o frescă în care personajul central este Narcis, frumosul tânăr din mitologia greacă care se îndrăgosteşte de propria reflexie în apă.

O descoperire spectaculoasă a fost făcută de arheologii în Pompeiul Antic. Specialiștii au scos la lumină, chiar de Sfântul Valentin, o frescă în care personajul central este Narcis, frumosul tânăr din mitologia greacă care se îndrăgosteşte de propria reflexie în apă.

Pictura a fost găsită în încăperea centrală a unei case romane cu decoraţiuni luxoase, care ar fi aparţinut unei familii foarte înstărite din antichitate.

În luna noiembrie a anului trecut, în aceeaşi clădire a fost găsită o altă frescă ce avea drept subiect relaţia erotică dintre regina Spartei Leda şi Zeus.

Oraşul Pompei, din sudul Italiei, a fost îngropat sub cenuşă vulcanică după erupţia vulcanului Vezuviu în anul 79 şi a devenit în zilele noastre o adevărată comoară pentru arheologi.

Urmăriți clipul de mai sus din „Observator”.

Un leu de mare aflat într-un parc acvatic din Republica Dominicană a dat dovadă de un foarte dezvoltat simţ al umorului... Cine este copilul care s-a născut pe data de 13, la ora 13:13!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x