Descoperirea arheologilor care schimbă tot! Pietrele acestea dezvăluie SFÂRȘITUL LUMII: se va întâmpla în 2030 iar Pământul va fi lovit de asteroizi

 
+2 click pentru
galerie

Arheologul britanic Graham Hancock este convins că o civilizație deosebit de avansată a fost măturată de pe fața Pământului, în urmă cu peste 13.000 de ani, de o catastrofă planetară de tipul potopului biblic și că una asemănătoare este pe care să se producă în cel mult 13 ani. 

În cel mai nou volum al său dedicat acestei teorii, Magicians Of The Gods (Magicienii zeilor), Hancock prezintă dovezile în acest sens pe care le-ar fi identificat în diverse colțturi ale lumii și care ar demonstra că o mică Eră glaciară ar fi lovit Pământul în urmă cu mai bine de 13.000 de ani. Aceasta ar fi fost precedată de impactul Terrei cu o cometă care ar fi cauzat cutremure devastatoare și tsumani și sfârșitul unei civilizații deosebit de evoluate.

Cea mai convingătoare dintre dovezile sale ar fi fost descoperită în urma unor săpături efectuate în Turcia, în regiunea cunoscută drept Gobekli Tepe, un adevărat sanctuar neolotic aflat aproape de granița cu Siria. Aici a fost dezgropată cea mai veche și mai monumentală lucrare arhitecturală a omenirii.

De trei ori mai bătrân decât Stonehenge (construit pe la 3100 î.Hr), străvechiul templu din sud-estul Turciei demonstrează, fără dubiu, că ”inginerii” din acele vremuri erau extrem de iscusiți, scrie EVZ.ro.

Hancock este convins că un mesaj vital pentru înțelegerea istoriei omenirii se află gravat în uriașele pietre de la Gobekli Tepe și anume o cometă care coboară din ceruri și șterge o parte importantă a oamenilor de pe fața pământului.

Corpul ceresc care a lovit pământul în 10.950 î. Hr ar fi fost, de fapt, o bucată masivă din roiul Tauridelor, care conține milioane de roci spațiale. În această centură, mai spune Hancock, s-ar afla o bombă ”nedetonată” – un planetoid extrem de încins care ar putea exploda în orice moment și care s-ar putea sparge în mii de bolovani cu diametrul de cel puțin un kilometru care se vor orbita haotic printre milioane de asteroizi.

Iar mulți dintre acei asteroizi ar putea fi de cel puțin trei ori mai mari decât cel care a lovit planeta noastră, în urmă cu 65 de milioane de ani, provocând dispariția dinozaurilor.

Una dintre acestea este capabilă să pună capăt, fără probleme, actualei civilizații umane care va traversa, alături de Terra, centura Tauridelor în 2030!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe