Descoperirea care răstoarnă ce se scrie în Biblie despre Iisus Hristos. Mormântul lui este mai vechi decât s-a crezut

Cercetătorii au făcut o nouă descoperire care contrazice Biblia. Cercetările de la mormântul lui Isus Cristos au confirmat că acesta datează din anul 345, era împăratului Constantin.

Cercetătorii au făcut o nouă descoperire care contrazice Biblia. Cercetările de la mormântul lui Iisus Hristos au confirmat că acesta datează din anul 345 d. Hr., în era împăratului Constantin. Ceea ce înseamnă că rămășițele sunt vechi de 1 700 de ani.

Astfel, structura este mai veche decât considerau unii experți, iar această nouă descoperire este considerată o altă dovadă că Iisus ar fi fost într-adevăr înmormântat în acest loc considerat sfânt.

Mortarul găsit între suprafața calcarului și marmura care acoperă mormântul din Ierusalim se crede că datează din anul 345 d. Hr. Cercetătorii au sugerat că ar putea fi de fapt mormântul găsit de împăratul roman Constantin cu douăzeci de ani mai devreme.

Până în prezent, mormântul era considerat ca aparținând erei cruciadelor, adică între 1095 și 1291.

Mormântul a fost descoperit de romani și consacrat în jurul anului 326. Chiar mama împăratului roman Constantin, împărăteasa Elena, a identificat în anul 325 locul unde ar fi avut loc răstignirea pe cruce a lui Iisus. Prin porunca lui Constantin a început, un an mai târziu, zidirea primei biserici în acest loc.

Sursa: The Sun

Ultimele știri