Antena Căutare

Descoperirea care va schimba complet OMENIREA! Teleportarea umană va fi posibilă în viitor

Scenariul din Star Trek ar putea deveni realitate, în curând. Cercetătorii consideră că teleportarea este posibilă. Au realizat mai multe experimente care au dovedit-o!

Scenariul din Star Trek ar putea deveni realitate, în curând. Cercetătorii consideră că teleportarea este posibilă. Au realizat mai multe experimente care au dovedit-o!

Specialiştii consideră că legile fizicii permit teleportarea obiectelor mari, inclusiv a oamenilor. În cadrul unui experiment recent, realizat în Olanda, s-a reuşit teleportarea unui atom, la o distanţă de trei metri, cu acurateţe.

"Dacă de luăm după faptul că omul este construit din atomi, atunci, în principiu, este posibil să ne teleportăm dintr-un loc în altul", a declarat un profesor de la Universitatea de Tehnologie din Olanda.

"În practică, şansele sunt destul de mici, dar nici nu putem spune că nu este realizabil. Nu există vreo lege fundamentală a fizicii care să ne împiedice. Sigur se va întâmpla, însă într-un viitor îndepărtat", a completat cercetătorul.

Totuşi, experimentul realizat poate ajuta la dezvoltarea tehnologiei. Teleportarea poate fi folosită la realizarea unor conexiuni extrem de rapide între computere.

Până atunci, vă putem arăta cum jurnaliştii de la CNN au reuşit o astfel de performanţă chiar în studioul de ştiri. Bineînţeles, este vorba doar despre o hologramă, însă totul pare extrem de REAL!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Racii simt nevoia să-și arate latura pasională. Horoscopul zilei de 30 mai!... Clipe de groază: Un balcon de sticlă, de la etajul 103, s-a crăpat sub picioarele turiştilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x