Antena Căutare

Descoperirea care va schimba OMENIREA! Ce au stabilit oamenii de ştiinţă va face mii de oameni fericiţi

Dacă până acum speranţa de viaţă a oamenilor era de 70-75 de ani, cercetătorii au făcut recent o descoperire care ar putea schimba totul.

Dacă până acum speranţa de viaţă a oamenilor era de 70-75 de ani, cercetătorii au făcut recent o descoperire care ar putea schimba totul.

Potrivit unor studii realizate recent, oamenii vor putea trăi până la 120 de ani, deoarece procesul de îmbătrânire ar putea fi încetinit în cazul în care aceştia vor opta pentru un stil de viaţă sănătos, care care să aibă mai multă vitalitate, informează theguardian.com.

De asemenea, ei sunt de părere că că procesul de îmbătrânire nu este decât o problemă medicală, ce poate fi ţinută sub control, printr-o dietă sănătoasă. Astfel, s-ar putea ajunge la o medie de vârstă de 120 de ani. M

Ba mai mult, cercetătorii americani susţin că prima persoană care ar putea trăi o mie de ani este, probabil, deja în viaţă, motiv pentru care vor investi tot mai mulţi bani în cercetarea procesului de îmbătrânire.

Are nevoie de o pistă de 3,5 km! Cum decolează cel mai mare avion din lume. Poartă 50 de elefanți în burtă!... GALERIE FOTO: O pasiune nemaiîntâlnită! Trei copii au înlocuit omul de zăpadă cu o super operă de artă! Ce au făcut aceş...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x