Căutare Live

Descoperirea unor arheologi a șocat întreaga lume: Obiect misterios, cu înscripții antice, care seamănă cu un telefon mobil

Un grup de arheologi a găsit în timpul unor cercetări, un obiect care seamănă foarte mult cu un telefon mobil.

Un grup de arheologi austrieci au făcut publică o imagine care înfățișează un aparat, asemănător cu un telefon mobil, găsit de aceștia în timpul unor cercetări, notează thesun.co.uk.

Fanii teoriei conspiraţiei au fost în extaz, unii considerând că această descoperire confirmă teoria călătoriei în timp, alţii sunt convinşi că este vorba de extratereştrii care au vizitat Terra în acea perioadă.

Misteriosul obiect ce datează din secolul al XIII-lea, a fost descoperit în Salzburg, Austria. Pretinsă descoperire arheologică seamănă izbitor cu un telefon mobil din anii 1990, dar conţine în loc de taste simboluri din scrierea cuneiformă utilizate de sumerienii din Mesopotamia antică.

Scepticii sunt de părere că întreagă poveste este o făcătură, lansată pentru a capta interes mediatic în toată lumea.

Imagini care îţi taie răsuflarea! Cum arată staţiile de metrou din Coreea de Nord. Nu ai mai văzut ceva atât de frumos... S-a aflat ADEVĂRUL! Ce se întâmplă, de fapt, când ți se descarcă bateria telefonului...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri