Antena Căutare

Descoperiri MACABRE la o mănăstire de lângă București! Uite ce TRECUT ÎNTUNECAT ascunde!

Recent, atenția oamenilor de știință s-a îndreptat asupra unei mănăstiri din România, despre care se spune că ar avea un trecut de-a dreptul controversat.

Recent, atenția oamenilor de știință s-a îndreptat asupra unei mănăstiri din România, despre care se spune că ar avea un trecut de-a dreptul controversat.

Este vorba despre mănăstirea Chiajna aflată la marginea Bucureștiului, ce datează din secolul XVIII. Se spune că în acest loc ar fi murit de ciumă Mitropolitul Țării Românești, Cozma.

Sunt și voci care spun că lăcașul nu a fost sfințit, motiv pentru care locul a fost abandonat, după ce clopotul a fost aruncat în Dâmbovița. Se spune că uneori se aud clopote bătând, în nopțile cu lună plină, și o tânără frumoasă apare la intrare.

Potrivit legendelor ar fi vorba despre fiica Doamnei Chiajna, care a fost ucisă la ordinul mamei atunci când a ales să se mărite cu alesul inimii sale.

Ceea ce este cu adevărat incredibil este faptul că există mărturii despre crime și dispariții misterioase petrecute în această zonă.

Arsenie Boca, întâlnire SECRETĂ cu Nicolae Ceaușescu! Mărturii CUTREMURĂTOARE despre ceea ce a URMAT!... Facebook se schimbă MAJOR! „Nimic nu va mai fi la fel”!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x