Antena Căutare

Este oficial! Ce despăgubiri vor primi de acum înainte pasagerii ale căror zboruri au fost amânate sau anulate. Care sunt condițiile

Se apropie sezonul vacanţelor, o perioadă în care mai toate avioanele vor fi pline și inevitabil, atunci când este aglomeraţie, apar şi problemele. Dacă aeronavele vor avea întârzieri sau vor fi zboruri anulate, trebuie să ştiţi că au aveţi dreptul la despăgubiri.

Vești bune pentru pasagerii transportului aerian! De acum înainte, toți cetățenii care au de suferit în urma zborurilor amânate sau anulate, vor fi despăgubiți. Câți bani vor putea primi și ce condiții trebuie să îndeplinească

Se apropie sezonul vacanţelor, o perioadă în care mai toate avioanele vor fi pline și inevitabil, atunci când este aglomeraţie, apar şi problemele. Dacă aeronavele vor avea întârzieri sau vor fi zboruri anulate, trebuie să ştiţi că au aveţi dreptul la despăgubiri.

Despăgubirea de zbor întârziat se poate obţine doar în anumite condiţii. Printre acestea se numără faptul că zborul să aibă 3 ore întârziere, sau compania aeriană să fie înregistrată în Uniunea Europeană.

Mai există însă o situație în cazul în care aveţi probleme cu una dintre companiile aeriene ce nu aparţin de spaţiul Uniuniii Europene. Regulamentul spune clar că întarzierea sau refuzul la îmbarcare trebuie să fie pe teritoriul Uniunii Europene pentru a putea primi despăgubiri.

Trebuie să ştiti că aveţi dreptul şi la compensaţii financiare. Acestea variază între 250 de euro pentru zborurile care sunt mai scurte de 1500 de kilometri, 400 de euro pentru distanţe între 1500 şi 3500 de kilometri şi 600 de euro pentru cele mai lungi zboruri de 3.500 de kilometri. Şi pentru că cea mai apropiată minivacanţă este de Paşte, vă spun care sunt şi cele mai populare locaţii, de anul acesta. Ţările exotice. Iar românii au rezervat mai mult ca niciodată vacanţe în Dubai sau în Egipt. Iar cei care vor să ia lumina învierii direct de la Mormântul Sfânt şi-au cumpărat concedii în Ierusalim.

Cum a fost sărbătorită "Ora Pământului" în România. Sute de insituții românești au stins lumina pentru o oră. ... Descoperire șocantă la Mărăcineni! Un cadavru mumificat a fost găsit în apropierea vilei lui Ceaușescu. Autoritățile au ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x