Antena Căutare

Detaliul ȘOCANT observat pe CADAVRUL lui Nicolae Ceaușescu după ce a fost deshumat: „Este incredibil”

Pe 25 decembrie 1989, Nicolae Ceaușescu și soția sa erau executați la Târgoviște într-unul dintre cele mai controversate episoade din istoria recentă a poporului român. Cu șapte ani în urmă, la cererea fiului Valentin Ceaușescu, corpurile celor doi soți au fost deshumate pentru a fi prelevate câteva probe care să stabilească ADN-ul trupurilor îngropate.

Cadavreme au fost fotografiate și publicate la acea vreme, iar cei care le-au văzut, aur ămas surprinși de cât de bine s-au conservat unele dintre obiectele vestimentare ale fostului președinte al României. Căciula, pe care Ceaușescu a purtat-o pe cap de la momentul părăsirii sediului Comitetului Central și până când a fost executat, s-a păstrat aproape intactă, la fel cum s-a întâmplat și cu haina cu care a fost îmbrăcat în ultimele zile ale vieții sale.

Cât costă, anul acesta, cadourile de Crăciun! Suma scoasă din buzunar de către români pentru darurile celor dragi... Previziunea dramatică despre România a Mariei Ghiorghiu: „Țipau în fel și chip... Era totul numai alb și negru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x