Antena Căutare

Dezvăluire uluitoare despre Elodia Ghinescu. Un apropiat al lui Cioacă vorbește: „Când voi spune tot ce știu, o să iasă rău”

Chiar dacă s-au scurs mai bine de 12 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, acesta este departe de a se fi încheiat. Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare, dar mulți sunt convinși și acum de nevinovăția sa.

Chiar dacă s-au scurs mai bine de 12 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, acesta este departe de a se fi încheiat. Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare, dar mulți sunt convinși și acum de nevinovăția sa. Printre ei, și vărul acestuia, care a făcut o serie de dezvăluiri bizare, înainte de pronunțarea sentinței.

Vărul lui Cioacă susține că Elodia e în viață

Mai concret, potrivit gândul.info, bărbatul, fost angajat al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), a susținut că deține informații conform cărora femeia ar fi în viață, aflându-se sub protecția unor persoane extrem de importante. De altfel, această mărturie se regăsește în rechizitoriul întocmit de procurori, scrie culturalbzi.ro.

„Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecție a martorilor sau, pur și simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsa” , le-a declarat vărul lui Cioacă anchetatorilor.

Prinţul Albert de Monaco, mai bogat decât regina Angliei... „Ceaușescu a aflat un mare secret cu 11 zile înainte de a muri”. Fostul dictator a făcut o greșeală enormă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x