Dezvăluire uluitoare despre Elodia Ghinescu. Un apropiat al lui Cioacă vorbește: „Când voi spune tot ce știu, o să iasă rău”

 

Chiar dacă s-au scurs mai bine de 12 ani de la dispariția Elodiei Ghinescu, acesta este departe de a se fi încheiat. Cristian Cioacă a fost condamnat la închisoare, dar mulți sunt convinși și acum de nevinovăția sa. Printre ei, și vărul acestuia, care a făcut o serie de dezvăluiri bizare, înainte de pronunțarea sentinței. 

Vărul lui Cioacă susține că Elodia e în viață 

Mai concret, potrivit gândul.info, bărbatul, fost angajat al Serviciului de Protecție și Pază (SPP), a susținut că deține informații conform cărora femeia ar fi în viață, aflându-se sub protecția unor persoane extrem de importante. De altfel, această mărturie se regăsește în rechizitoriul întocmit de procurori, scrie culturalbzi.ro.

„Elodia ar putea fi în acest moment într-un program de protecție a martorilor sau, pur și simplu, undeva în străinătate, sub identitate ascunsa” , le-a declarat vărul lui Cioacă anchetatorilor. facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI