Antena Căutare

Dezvăluirea care zguduie lumea CREŞTINISMULUI din temelii: "Iisus nu a existat niciodată! E doar o legendă"! Sunt dovezi clare

Cercetătorul Michael Paulkovich a analizat 126 de texte istorice şi a ajuns la concluzia că Iisus este un "personaj mitologic" şi că "nu a existat niciodată".

Cercetătorul Michael Paulkovich a analizat 126 de texte istorice şi a ajuns la concluzia că Iisus este un "personaj mitologic" şi că "nu a existat niciodată".

Această teorie controversată a fost făcută după ce istoricul nu a găsit nicio frază care să menţioneze numele Hristos în cele 126 de texte pe care le-a studiat şi care provin din "epoca lui Iisus", potrivit mediafax.ro

Michael Paulkovich spune că Iisus este un personaj fictiv, inventat de credincioşii creştini pentru a crea un idol la care să se închine.

"Atunci când am analizat cele 126 de texte - scrise de autori care ar fi trebuit să audă de Iisus, dar nu l-au menţionat - a trebuit să ajung la concluzia că Iisus este un personaj mitologic. Nu-i nimic mai mult decât o legendă urbană (sau deşertică), cel mai probabil rezultatul minţilor înfierbântate ale unor persoane care au existat în realitate", a declarat istoricul.

Acesta este de părere că însăşi "tăcerea" lui Iisus este ciudată, întrucât nu a scris niciun document cu mâna lui. "Poate cea mai tulburătoare «tăcere» este aceea a lui Iisus, aparent trimis într-o misiune pentru a ne salva pe toţi de noţiunea copilărească <<păcatul lui Adam>>, după cum ne învaţă romanii", spune Paulkovich.

Aşa cevaaa…Rar ai ocazia să auzi! A furat un inel de 14.000 de dolari şi l-a înghiţit! Ce s-a întâmplat apoi... La 17 ani, e mai bogat decât mii de oameni! Cum a câştigat un puşti 72 de MILIOANE de DOLARI, în pauzele de masă...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x