Antena Căutare

Dezvăluiri cutremurătoare! 2018 va fi un an catastrofal, marcat de multe dezastre! Pericolul nu va ocoli nici România!

Experţii americani spun că ne aşteaptă un nou an catastrofal, din cauza rotaţiei Pământului. Iar pericolul nu va ocoli nici România!

Experţii americani spun că ne aşteaptă un nou an catastrofal, din cauza rotaţiei Pământului. Iar pericolul nu va ocoli nici România!

Aparent, 2018 va fi anul marilor cutremure. Este teoria care dă fiori întregii omeniri. România nu poate fi exclusă de pe harta pericolelor catastrofale.

Specialiştii americani susţin că există o legătură puternică între cutremure de peste 7 grade pe Richter şi încetinirea rotaţiei Terrei.

Aşa s-ar explica şi de ce, în ultima perioadă, în toată lumea s-au produs tot mai multe dezastre.

Ultimul cutremur de peste 7 grade pe Richter a avut loc la graniţa dintre Iran şi Irak. Cu doar două luni înainte, un alt sesim, la fel de puternic, a devastat Mexic.

Specialiştii au remarcat că, în ultimii ani, în lume, catastrofele se produc la anumite intervale de timp. Tocmai în perioada în care mişcarea de rotaţie a Terrei a încetinit.

Se știe când va fi MARELE CUTREMUR în România! Gheorghe Mărmureanu ne AVERTIZEAZĂ: "După analize făcute de peste o mie de ani, MARELE CUTREMUR va avea loc..."

Americanii susţin că anul viitor se pot produce 20 de cutremure mari

În România, din 1800, până azi, s-au produs 10 cutremure peste 7 pe richter

O cântăreață a fost arestată după ce a apărut într-un videoclip „desfrânat”. Iată imaginile... După ce a găsit o furculiţă sub maşină, o primăriţă din Dâmboviţa suflă şi-n iaurt. I s-ar fi făcut farmece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x