Căutare Live

Dicționar de vise 2018. Visul zilei, 19 ianuarie: ȘARPE. E semn rău!

Dictionar de vise. Visul zilei, 19 ianuarie. Ai visat vreodata un sarpe? In cele mai multe cazuri, aparitia sarpelui in vis este semn rau, acesta prevestește vremuri tulburi.

Dicționar de vise 2018. Visul zilei, 19 ianuarie: Șarpe. În cele mai multe cazuri, apariția șarpelui în vis este semn rău, acesta prevestește vremuri tulburi. Există și excepții când astrele se aliniază în favorea noastră, însă depinde de modul în care visăm șarpele.

Visul zilei: Atunci când un șarpe vă apare în vis, trebuie să vă amintiți exact contextul în care s-a petrecut totul.

Un șarpe care mușcă. Mușcătura de șarpe în vise semnifică temeri și îngrijorări ascunse care va amenință. Visul ar putea să vă avertizeze despre ceva din viața dumneavoastră de care nu sunteți conștient sau care nu a ieșit încă la suprafața.

Visul zilei: Șarpele, la modul general înseamnă defăimare, înșelăciune, ură și trădare. Dacă visezi că deții un șarpe, înseamnă fericire.
Șarpele care fuge prevestește vreme tulbure, vijelie și vânt mare.
Dacă visezi un șarpe în iarbă, înseamnă că vei avea noroc în amor.
Dacă șarpele din vis este mare, vei fi înșelat, iar dacă acesta este mic, vei avea necazuri.
Dacă un șarpe te mușcă în vis, o femeie vicleană vrea să te zăpăcească.

Șarpele care se zvârcolește înseamnă dușmani.

Visele în care ne apare un șarpe în apă se referă la emoții și la faptul că trăirile elementare vă pot influența viața într-un fel în care dumneavoastră nu sunteți conștient de ele.

Șerpii în apă simbolizează temeri inconștiente sau un potențial de vindecare emoțională. În acest caz, un astfel de vis ar putea indică curenți emoționali puternici care vă pot influența cursul vieții dumneavoastră.

Citește și Crezi în vise și în premoniții? Care este semnificația acestora și de ce uneori ai coșmaruri!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri