Antena Căutare

Din Bruxelles, in Zagreb! O batrana a condus 1.500 de kilometri, fara sa-si dea seama, din cauza GPS-ului!

Incredibil, dar adevarat... O femeie de 67 de ani din Belgia a condus, fara sa-si dea seama, 1.500 kilometri, dupa ce sistemul de navigatie al masinii s-a “stricat”. Femeia, care intentiona sa faca o deplasare de doar 61 de kilometri, pentru a lua un prieten dintr-o gara, a ajuns tocmai in Zagreb, Croatia. Pornise de pe langa Bruxelles...

Din Bruxelles, in Zagreb! O batrana a condus 1.500 de kilometri, fara sa-si dea seama, din cauza GPS-ului!
| Daily Mail

Sa conduci 1.500 de kilometri, desi destinatia e foarte aproape, nu e tocmai usor. Ciudat este ca batrana, desi dadea din granita in granita, nu a realizat ca e pe un drum gresit. Abia dupa doua zile, cand a ajuns in Zagreb, Croatia, si-a dat seama ca a cam incurcat traseul.

Am vazut tot felul de indicatoare rutiere, mai intai in franceza, apoi in germana, Cologne, Aachen, Frankfurt”, a povestit femeia, pentru un site de stiri, “dar nu mi-am pus intrebari. Era distrasa, asa ca am mers mai departe”.

Ea le-a spus politistilor ca abia in capitala Croatiei a sesizat problema… Si ca, in tot acest timp, nu s-a indoit nicio clipa ca va ajunge la destinatie, desi a pus benzina de nenumarate ori si a fost nevoita sa doarma pe marginea drumului.

Sistemele astea GPS mai cauzeaza probleme din cand in cand, dar nu de genul asta. Aceasta femeie nu a facut nimic gresit si trebuie sa o credem”, a precizat un purtator de cuvant al politiei din Belgia.

Sa o credem, nicio problema. Mai greu e sa o intelegem!

sursa / foto: Daily Mail

Rai da’ Buni: Previziunile Zodiacului Chinezesc pentru 2013... Numerologia anului 2013: Dragoste, bani dar si razboaie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x