Antena Căutare

Din ciclul "Ce nu copiasera chinezii?", astazi va prezentam: Titanic II, gata in 2016!!!

Clonasera tot, dar nu se gandisera si la "Titanic". Pana mai ieri cand chinezii, minti ascutite, si-au propus sa rezolve si problema celui mai faimos pachebot din istorie. In 2016 e gata si-l lanseaza la apa. Deja sunt cereri de 1.000.000. De dolari. Per bilet!

Gata! E vorbita si batuta in cuie! "Titanic II", copia la perfectiune a celebrului vas, va fi lansata la apa in 2016. O companie australiana - cea care a venit cu ideea - si una chineza, cea care, logic, o va executa, au semnat deja contractul. Ca si predecesorul, va pleca din Southampton, cu destinatia New York, in incercarea de a merge fix pe acelasi traseu.

"Jinling Shipyard", chinezii din Nanjing, s-au asociat cu firma miliardarului Clive Palmer. "Nava avea 270 de metri lungime, 53 inaltime, noua etaje si 840 de camere. Asa va fi si aceasta", a declarat Li Wenbao, purtatorul de cuvant al asiaticilor. Desi pare greu de crezut, exista, deja, doritori care s-au inscris contra sumei de 1.000.000 de dolari per persoana pentru a lua parte la calatorie.

In China, "Titanic", cu Leo si Kate, a fost una dintre primele pelicule care au trecut de cenzura, in timp ce Celine Dion, autoarea coloanei sonore, a cantat de Anul Nou Chinezesc.

Titanicul, cel mai faimos vapor al tututror timpurilor, s-a scufundat in primul si ultimul sau voiaj, in 1912, in tragedie pierzandu-si viata 1.523 de pasageri.

Nu s-a precizat daca Leo si Kate vor fi si ei interpretati de actori nascuti la Beijing...

Speranta de viata a romanilor este cu cinci ani mai mica decat a majoritatii europenilor... Fenomen INEDIT! Mii de delfini au fost observati in largul coastei Californiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x