Antena Căutare

Cronicile piramidelor: Pe 3 decembrie 2012 va avea loc un fenomen care se petrece o data la 2737 ani!

Priamidele din Giza nu sunt doar morminte care gazduiesc faraoni, ci si constructii care ascund multe secrete. Unul dintre acestea va fi dezvaluit peste trei luni de zile, cand deasupra constructiilor va avea loc un fenomen straniu, ce se petrece o data la 2737 ani!

La data de 3 decembrie 2012, piramidele din Giza se vor contopi cu spatiul: varfurile lor vor indica trei planete care se aliniaza odata la 2737 ani, mai exact Mercur, Venus si Saturn. Fenomenul ingrijoreaza, insa, astrologii, care se tem ca alinierea planetelor reprezinta un semn ca sfarsitul lumii este aproape. Insa temerile legate de apocalipsa sunt inlaturate vehement de catre oamenii de stiinta, care spun ca nu avem de ce sa ne facem griji.

Cum a fost construita "Marea Piramida din Giza"

Conform marelui istoric Herodot, Marea Piramida (cunoscuta si ca piramida lui Khufu sau Cheops) ar fi fost construita in 20 de ani si ar fi lucrat la ea peste 10.000 de oameni. Nu se stie inca modul in care au fost carate imensele blocuri de piatra, care cantaresc fiecare circa 2 tone.

Studiile au aratat ca in cele trei piramide exista suficiente blocuri de piatra, astfel incat sa se construiasca un zid inalt de 3 metri, care sa inconjoare Franta.

Foto: millionstarhotel.com

Un avion de lupta zboara razant peste o autostrada din sudul Rusiei... Festivalul roscatilor a adunat peste 1.000 de persoane in orasul olandez Breda...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x