Antena Căutare

Din generație în generație! Sean Lennon și Stella McCartney s-au fotografiat împreună, la peste jumătate de secol distanță după ce părinții lor au fondat Beatles

Prietenia dintre John Lennon și Paul McCartney a fost una atât de strânsă, încât a curs multă cerneală pentru a descrie momente pe care cei doi titani ai muzicii le-au petrecut împreună: de la concerte pe scenă, la călătorii și visuri comune, concretizate!

Prietenia dintre John Lennon și Paul McCartney a fost una atât de strânsă, încât a curs multă cerneală pentru a descrie momente pe care cei doi titani ai muzicii le-au petrecut împreună: de la concerte pe scenă, la călătorii și visuri comune, concretizate!

Cu siguranță unul dintre cele mai mari a fost chiar fondarea legendarei trupe Beatles, în 1960.

Acum copiii lor, deveniți adulți în toată firea, s-au fotografiat împreună. Imaginea cu Sean Lennon și Stella McCartney a devenit virală în mediul virtual și a impresionat pe fanii Beatles din întreaga lume. Cei doi copii de-ai titanilor au acum 50, respectiv 45 de ani.

Vă reamintim că pe 8 decembrie 1980, John Lennon a fost împușcat mortal în fața locuinței sale – celebra Dakota Building din New York – de Mark Chapman, care se află și astăzi în detenție. Sean, fiul său, a devenit, la rândul lui, muzician.

În schimb, Stella McCartney , fiica lui Sir McCartney, s-a orientat către modă.

FOTO! Un tată a devenit eroul unui stadion întreg, după ce și-a salvat fiul de la o lovitură mortală... VIRAL! Povestea aceasta l-a făcut să plângă și pe un hingher! Un pui de pitbull a fost găsit abandonat în pădure: ,,Trem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x