Din generație în generație! Sean Lennon și Stella McCartney s-au fotografiat împreună, la peste jumătate de secol distanță după ce părinții lor au fondat Beatles

Prietenia dintre John Lennon și Paul McCartney a fost una atât de strânsă, încât a curs multă cerneală pentru a descrie momente pe care cei doi titani ai muzicii le-au petrecut împreună: de la concerte pe scenă, la călătorii și visuri comune, concretizate!

Prietenia dintre John Lennon și Paul McCartney a fost una atât de strânsă, încât a curs multă cerneală pentru a descrie momente pe care cei doi titani ai muzicii le-au petrecut împreună: de la concerte pe scenă, la călătorii și visuri comune, concretizate!

Cu siguranță unul dintre cele mai mari a fost chiar fondarea legendarei trupe Beatles, în 1960.

Acum copiii lor, deveniți adulți în toată firea, s-au fotografiat împreună. Imaginea cu Sean Lennon și Stella McCartney a devenit virală în mediul virtual și a impresionat pe fanii Beatles din întreaga lume. Cei doi copii de-ai titanilor au acum 50, respectiv 45 de ani.

Vă reamintim că pe 8 decembrie 1980, John Lennon a fost împușcat mortal în fața locuinței sale – celebra Dakota Building din New York – de Mark Chapman, care se află și astăzi în detenție. Sean, fiul său, a devenit, la rândul lui, muzician.

În schimb, Stella McCartney , fiica lui Sir McCartney, s-a orientat către modă.

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri