Antena Căutare

Distracție pe cinste pentru tineri, profit maxim pentru organizatori! Profitul festivalului Neversea se ridică la aproximativ nouă milioane de euro

Cel mai mare festival de muzică electronică organizat pe o plajă din Europa s-a închieat în forţă! Şi în acest an, pe cele cinci scene de la Neversea au urcat cei mai în vogă artişti, spre marea încântare a celor peste 200 de mii de tineri prezenţi la eveniment.

Cel mai mare festival de muzică electronică organizat pe o plajă din Europa s-a închieat în forţă! Şi în acest an, pe cele cinci scene de la Neversea au urcat cei mai în vogă artişti, spre marea încântare a celor peste 200 de mii de tineri prezenţi la eveniment. În ultima seară, printre cei care i-au făcut fericiţi pe festivalieri s-a numărat şi milionarul Gianluca Vacchi, cel care - de câţiva ani - şi-a descoperit veleităţi de DJ.

Citește și: Manele la Neversea. Un faimos DJ şi-a încheiat programul cu un cântec al lui Minune.

Petrecăreţii au vibrat pe muzica lui Gianluca Vacchi. Cel mai excentric milionar din lume a făcut senzaţie în ultima noapte de festival. Atmosfera a fost întreţinută şi de alţi artişti. Ritmurile electrizante şi efectele speciale au transformat, din nou, plaja, în polul distracţiei pe litoral.

Cu mâinile în aer şi cu energia la maximum, tinerii au dansat până în zori. Au fost patru nopţi incendiare la malul mării. O experienţă unică, pe care nu o vor uita prea curând.

”Au fost magice, aşa cum trebuiau sa fie. Ne-am simţit foarte bine în fiecare seară şi abia aşteptăm să revenim.”, a declarat un internaut.

Citește și: Tragedie la Neversea. Un tânăr din Bucureşti a murit, aseară, la festival

”E un fenomen ce se întamplă aici. Nu e vorba doar de concert, de muzică, e atmosfera, e alta lume.”, a mai povestit un internaut.

Festivalul Neversea a fost un prilej de bucurie nu doar pentru tinerii care au participat la cele 4 zile de distracţie, dar şi pentru organizatori! În primul rând, pentru că - anul acesta - au avut aproape 30 de mii de festivalieri în plus comparativ cu anul trecut, iar profitul s-a ridicat la aproape nouă milioane de euro.

Tramvaiul tras de cai a fost scos pe străzile din Timişoara, la sărbătorirea a 150 de ani de transport public local... Daniel Rotariu, românul din Marea Britanie atacat cu acid de fosta iubită, s-a căsătorit cu infirmiera care l-a îngrijit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x