Antena Căutare

IMAGINI SCANDALOASE: Cum arată nepoata lui Stalin! Nu te-ai fi așteptat niciodată la asta

Probabil, nici prin cap nu ți-ar fi trecut că aceasta este nepoata celui mai de temut om din istorie. La prima vedere, pare o persoană excentrică, destul de lipsită de inhibiții.

Probabil, nici prin cap nu ți-ar fi trecut că aceasta este nepoata celui mai de temut om din istorie. La prima vedere, pare o persoană excentrică, destul de lipsită de inhibiții. Ar putea fi confundată cu cel mai mare fun al genului punk.

Are părul pe jumătate ras, jumătate lung și blond, este plină de tatuaje și apare machiată strident. Nepoata lui Stalin, Chrese Evans, are 44 de ani și locuiește în Portland, statul american Oregon. Este cea de-a treia fiică a Svetlanei Iosifovna Alliluyeva, cunoscută și ca Lana Peters, singurul copil al lui Stalin.

Fata marelui dictator fuge din URSS, îngrozită de tatăl său

În anul 1966, aceasta fuge din URSS, încercând să scape de numele tatălui său, și se stabilește în SUA, unde îl cunoaște pe tatăl lui Chrese. Aici a fost căsătorită de trei ori, având trei copii, Chrese fiind mezină familiei.

„Pentru mine Stalin era unul dintre cei trei oameni care au câștigat Al Doilea Război Mondial, alături de Roosevelt și Churchill. Apoi, mama mi-a spus despre crimele comise de el”, a spus nepoata lui Stalin pentru Express of the UK.

Mai nimic din înfățișarea femeii nu te duce cu gândul la dictatorul sovietic. Nici măcar numele. Deși a fost botezată Olga, aceasta a decis să își schimbe numele. Poate doar imaginile în care apare cu o armă la braț mai amintesc de spiritul bunicului său, dar chiar și așa, este destul de bizar.

Dar de ce ne-ar mira, atâta timp cât propria fiică a fugit de tatăl său, mâncând pamăntul? Ba chiar, recunoștea că nepoata lui nu are nicio legătură cu ceea ce acesta a însemnat.

Plină de tatuaje și cu o vestimentație "prea lejeră", Cheres este descrisă de mama sa a fiind o americancă getbeget, potrivit dailymail.com. Din păcate, femeia s-a stins, în urmă cu cinci ani, la vârstă de 82, din cauza cancerului de care suferea.

„Viata mamei mele s-a rezumat la a se dezice de asocierea cu Stalin și la a încerca să își construiască o viață noua”, spune Chrese, potrivit huff.ro.

Iosif Vissarionovici Stalin a fost unul dintre cei mai de temut dictatori. Milioane de oameni au pierit în timpul regimului său, între 1929 și 1953. El este cel care a transformat URSS într-o putere militară aproape de nedoborât.

Fiica legendarei VERONICA, fetița-minune a Filmului Românesc, a moștenit frumusețea mamei. Cum arată Ana!... Esti triunghi, cerc, pătrat sau formă neregulată? Ia o foaie și un pix! Un TEST interesant despre felul în care mintea t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x