Antena Căutare

Doamne, cum e posibil aşa ceva?! O femeie s-a trezit "din morţi" după 11 ore de la deces! "Am încremenit când am văzut"

O poloneză în vârstă de 91 de ani a băgat în sperieţi zeci de medici de la o morgă, după ce a revenit din "lumea de dincolo" după 11 ore de la deces.

O poloneză în vârstă de 91 de ani a băgat în sperieţi zeci de medici de la o morgă, după ce a revenit din "lumea de dincolo" după 11 ore de la deces.

Doctorii prezenţi în camera frigorifică au observat că un sac de plastic de culoare neagră se mişca şi au îngheţat de frică în momentul în care au văzut că Janina Kolkiewicz era vie.

"Eu am întocmit certificatul de deces. Sunt şocată, nu înţeleg ce s-a întâmplat, inima nu îi mai bătea, nu mai respira. Am încremenit când am văzut. Am fost convinsă că era moartă", a declarat medicul Wieslawa Czyz.

"Mătuşa mea nu ştie nimic despre ce s-a întâmplat, pentru că are o scleroză foarte avansată. Când am adus-o acasă, ne-a spus că îi era foarte frig şi a cerut un ceai cald", a declarat Bogumila Kolkiewicz, nepoata bătrânei.

Poliţia a declanşat o investigaţie în acest caz, iar doctoriţa riscă să fie cercetată penal.

Vietnamezul ăsta te bagă în sperieţi! Dar rezultatul este de-a dreptul uluitor (VIDEO)... FOTO: A vrut neapărat să fie FEMEIE! N-a avut bani de OPERAȚIE și a recurs la un gest NEBUN! Și-a tăiat singur ”BĂRBĂȚIA...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x