Antena Căutare

Doamne Dumnezeule! Fata inocentă din imagine este de NERECUNOSCUT după zeci de operații estetice. Apropiații sunt disperați: „Nu se poate opri!!!”

A cheltuit sute de mii de euro pentru a-și modifica fiecare părticică a corpului său. Culmea, Victoria nu a fost niciodată o femeie urâtă

A cheltuit sute de mii de euro pentru a-și modifica fiecare părticică a corpului său. Culmea, Victoria nu a fost niciodată o femeie urâtă, iar fotografia care o înfățișează la finele colegiului dovedește că era o persoană foarte agreabilă.

Totuși, figura ei angelică nu a mulțumit-o niciodată așa că, imediat după ce a și-a încheiat studiile americanca a început seria intervențiilor chirurgicale, care avea să o transformă într-o altă persoană. Cei care o cunosc spun că nu izbutește să se oprească, deși sănătatea sa este pusă în pericol de toate operațiile estetice.

Toți ochii sunt pe el! Nativul Leu este într-o formă fizică de invidiat. Horoscopul zilei de marți, 14 iunie... O învățătoare a venit îmbrăcată așa la școală, iar elevii au fost uimiți! A fost chemată de urgență „la direcțiune”. GAL...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x