Căutare Live

Doamne Dumnezeule! Fata inocentă din imagine este de NERECUNOSCUT după zeci de operații estetice. Apropiații sunt disperați: „Nu se poate opri!!!”

A cheltuit sute de mii de euro pentru a-și modifica fiecare părticică a corpului său. Culmea, Victoria nu a fost niciodată o femeie urâtă

A cheltuit sute de mii de euro pentru a-și modifica fiecare părticică a corpului său. Culmea, Victoria nu a fost niciodată o femeie urâtă, iar fotografia care o înfățișează la finele colegiului dovedește că era o persoană foarte agreabilă.

Totuși, figura ei angelică nu a mulțumit-o niciodată așa că, imediat după ce a și-a încheiat studiile americanca a început seria intervențiilor chirurgicale, care avea să o transformă într-o altă persoană. Cei care o cunosc spun că nu izbutește să se oprească, deși sănătatea sa este pusă în pericol de toate operațiile estetice.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Ultimele știri