Antena Căutare

DOAMNEEE, internetul e atotștiutor! "Am 20 de ani și sunt... "! N-ai să crezi ce știe Google despre tine

În fiecare secundă, minut, oră sau zi, milioane de oameni din lumea întreagă accesează internetul.

În fiecare secundă, minut, oră sau zi, milioane de oameni din lumea întreagă accesează internetul.

În anul 2014, puțini sunt cei care n-au auzit de Google. Dar să ne oprim la țărișoara noastră și la ce anume caută românii pe popularul motor de căutare.

Ei bine, n-a fost nevoie decât de idee și hop, am deschis o pagină pe care am scris, pe rând, "Am 20 de ani și... ", "Am 30 de ani si..." și tot așa, din zece în zece.

Iar cum Google-ul e "băiat" deștept și vine cu sugestii în funcție de cele mai populare căutări, acum să vă țineți! \

Avem așa:

- "Am 20 de ani și sunt... VIRGIN, ÎNSĂRCINATĂ, SINGURĂ!" TOP 3 la 20 de ani cam așa sună! Dar stați, că nu ne-am putut abține și am cautat și fără "sunt"! Adică "Am 20 de ani și... NU AM BARBĂ, NU ȘTIU SĂ SĂRUT, AM COȘURI". Mda, probleme "adolescentine"!

Trecem mai departe și ajugem la:

- "Am 30 de ani și sunt... SINGUR, VIRGIN, SINGURĂ"! Pff, ne-am cam abține de la orice fel de comentarii aici. Dar să vedem și varianta "Am 30 de ani și... SUNT SINGURĂ, NU AM PRIETENĂ, SUNT VIRGIN" E clar, aceeași Mărie, cu altă pălărie.

- "Am 40 de ani și sunt... VIRGIN, ÎNSĂRCINATĂ, SINGURĂ. Aoleu, iar? Să nu ne grăbim însă pentru că avem așa "Am 40 de ani și... VREAU UN COPIL, SUNT VIRGIN, VREAU SĂ SLĂBESC. Ehe, deja nu prea mai e rost de glumă! La 40 de ani ești om în toată firea! Virgin???

Și, în fine (că mai departe nu am îndrăznit să trecem):

- "Am 50 de ani si sunt..." PAUZĂ! Cum, nimeni, nimic? "Am 50 de ani și... VREAU SĂ SLĂBESC"! Atât, n-avem top, n-avem înșiruire! La 50 de ani se pare că românii nu prea caută pe Google.

Acestea fiind spuse, atunci când ai o problemă, Google nu are numai un umăr... Are un infinit!

O nouă teorie a cercetătorilor ne surprinde: pe Marte ar putea exista forme de viaţă care hibernează... Pare un vis, dar e real! Locul unde NU există ŞOMAJ, iar chiria caselor este de 15 euro pe lună...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x