Căutare Live

Doar 0,1% dintre români știu răspunsul! Care este singurul mod de calcul prin care rezultatul ecuației să fie egal cu 19?

O ecuaţie apărută pe internet îi pune în dificultate până și pe cei mai mari pasionaţi de matematică. Poţi folosi orice semn matematic, între cele 4 cifre, pentru ca rezultatul final să fie 19.

O ecuaţie apărută pe internet îi pune în dificultate până și pe cei mai mari pasionaţi de matematică. Poţi folosi orice semn matematic, între cele 4 cifre, pentru ca rezultatul final să fie 19.

Nu este nimic "necurat" la mijloc. Niciun truc! Este pur şi simplu o ecuaţie matematică în care poţi folosi atât semnele aritmetice elementare, cât şi pe cele mai complicate. Ține doar de tine să le alegi pe cele potrivite.

Ai reușit?!

Iată răspunsul:

{[5-(5/5)]!}-5, unde ! înseamnă factorial.

4!=1*2*3*4=24 –>>> 24-5=19

BREXIT 2016. Cum vor fi afectaţi românii de ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană... Ramona Gabor a plecat din Dubai în Mexic. Latino-americanii au fost impresionați de frumusețea româncei. Pictorial HOT...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri