Antena Căutare

Doar el putea să facă asta! Actorii din "Salvaţi de clopoţel", împreună după 20 de ani, datorită lui Jimmy Fallon! Transformarea e uluitoare

După 20 de ani de la succesul uriaş pe care l-au avut cu serialul "Salvaţi de clopoţel", actorii i-au făcut pe plac comediantului Jimmy Fallon şi s-au reîntâlnit în platoul emisiunii “Tonight Show”, într-o ediţie de neuitat.

După 20 de ani de la succesul uriaş pe care l-au avut cu serialul "Salvaţi de clopoţel", actorii i-au făcut pe plac comediantului Jimmy Fallon şi s-au reîntâlnit în platoul emisiunii “Tonight Show”, într-o ediţie de neuitat.


Aceeaşi frizură, aceleaşi perechi de pantaloni evazaţi, cu talie înaltă, aceeaşi atitudine. Parcă timpul a stat în loc. Când îi priveşti acum pe Mark-Paul Gosselaar, Mario Lopez, Elizabeth Berkley şi Tiffani-Amber Thiessen, juri că nici n-a trecut atât de mult.


Pentru că se pricepe de minune la surprize, Jimmy Fallon a pus la cale o întâlnire istorică. Zis şi făcut! Cei mai iubiţi actori din serial au îmbrăcat din nou hainele îndrăgitelor personaje şi au dat drumul la spectacol. Din cunoscuta gaşca au lipsit Lark Voorhies şi Dustin Diamond. Ce s-a întâmplat cu interpretul lui Screech? Actorul a lipsit de la reîntâlnire din cauza unei probleme "minore": a înjunghiat un bărbat chiar în noaptea de Crăciun, în 2014. Vezi AICI mai multe detalii!


Serialul “Salvaţi de clopoţel” prezintă aventurile a şase tineri în perioada liceului. Zach Morris este tipul şarmant, dar care mereu intră în bucluc, A.C. Slater este sportivul arătos, Screech este tocilarul amuzant, Kelly este definiţia clară pentru adolescent de liceu, Lisa este cea îndrăgostită de modă, iar Jessie este genul de fată conştiincioasă doar cu 10 pe pe linie la şcoală. Acţiunea se petrece în Liceul Bayside, unde toţi se lovesc de problemele maturităţii, dar şi de întâmplările comice din viaţa lor de liceu, potrivit cinemagia.ro.

Astăzi le găsim pe toate drumurile, dar ştii care a fost PRIMA? Cea mai VECHE CARTE DE BUCATE din lume şi principiile ei... Au bătut un extraterestru cu bățul! Dar ceea ce a urmat a făcut milioane de oameni să plângă! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x