Antena Căutare

Document care atesta ca "extraterestii au aterizat la Roswell", publicat de FBI

FBI a dat publicitatii un document in care se arata ca trei OZN-uri au fost descoperite in New Mexico in anul 1950. Mai mult, se pare ca in interiorul acestora s-au gasit fiinte extraterestre, cu fizionomii asemanatoare oamenilor.


Un astfel de document apartine unui agent FBI, Guy Hottel, de la Washington Field Office, care a trimis directorului FBI, in martie 1950, un raport cu privire la "farfuriile zburatoare" din New Mexico. Hottel raporteaza ca "un investigator al Air Force a declarat ca trei farfurii zburatoare au fost recuperate in New Mexico" si ca ele au fost descrise ca fiind de "forma circulara, de aproximativ 15 metri in diametru".

"Fiecare dintre ele era ocupata de trei fiinte cu forme umane, de aproximativ 1 metru inaltime si imbracate cu haine metalizate, dintr-o textura foarte fina. Fiecare fiinta era imbracata cu un costum asemanator celor purtate de pilotii de avioane", se mai scrie in raport.

Potrivit informatorului, farfuriile zburatoare au fost descoperite in New Mexico, datorita faptului ca Guvernul dispunea in zona de un radar cu putere foarte mare si exista posibilitatea ca undele radarului sa fi interferat cu cele ale OZN-urilor.

Orasul Roswell, din New Mexico, a devenit faimos dupa ce s-a vehiculat ca un OZN s-a prabusit in apropierea unui baze militare, in jurul datei de 2 iulie 1947. Se spune ca trupurile extraterestrilor ar fi fost recuperate si autopsiate de militarii americani si ca autoritatile ar fi ascuns acest incident.

sursa:Jurnalul

Fenomen paranormal pe cerul Japoniei, dupa cutremurul de joi: OZN sau doar o lumina?... Raritate genetica in Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x