Antena Căutare

Documentele care răvășesc omenirea. Adolf Hitler NU A MURIT la finele celui de-al Doilea Război Mondial!

O informație bombă a explodat în mediul online. Adolf Hitler ar fi trăit bine mersi mulți ani după ce fusese declarat mort de către reprezentanții aliaților. Aceste variante nu sunt ceva neobișnuit, însă în cazul de față totul este susținut de către documente strânse de angajați ai CIA.

Concret, un important simpatizant nazist ar fi colaborat cu serviciile secrete americane și le-ar fi declarat că Fuhrerul ar fi supraviețuit sfârșitului celui de-al Doilea Război Mondial și s-ar fi refugiat în America de Sud, continentul preferat al naziștilor care au au scăpat după ce Germania a pierdut lupta cu Aliații.

Cel care face dezvăluiri despre supraviețuirea dictatorului nazist se numește Phillip Citroen, un fost membru al SS și co-fondator al ziarului Maracaibo Times.

„Potrivit lui Citroen, germanii care locuiesc în Tunja l-au urmat pe presupusul Adolf Hitler dintr-o idolatrie a trecutului, i se adresau ‘Elder Fuhrer’ și îl salutau cu salutul nazist”, se arată într-o notă CIA.

Mai mult, Citroen a pus la dispoziția americanilor și o fotografie în care ar fi Adolf Hitler. Ce-i drept, asemănarea cu fostul lider de la Berlin este destul de mare, însă CIA nu a considerat informațiile ca fiind demne de luat în seamă.

ULUITOR. Ce se întâmplă CHIAR ACUM în interiorul Piramidei lui Keops: „Nicio teorie nu a prezis existenţa a ceva atât de... Impresionat. O tânără a vândut pătuțul copilului pe care l-a născut fără viață. La câteva zile a avut parte de șocul vie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x