Antena Căutare

Doi bărbați au experimentat pe pielea lor durerile nașterii: au fost în travaliu 2 ore. Iată ce a ieșit

Să ai un copil este pentru mulți darul suprem al vieții, pentru care există, însă, un preț. Nașterea este un proces dureros și este resimțit la intensități diferite de fiecare femeie în parte. 

Să ai un copil este pentru mulți darul suprem al vieții, pentru care există, însă, un preț. Nașterea este un proces dureros și este resimțit la intensități diferite de fiecare femeie în parte. Cum ar fi dacă și bărbații ar simți durerile nașterii.

Doi bărbați au vrut să vadă pe pielea lor cum se simt durerile din timpul nașterii și de pe perioada travaliului. Ei erau de părere că soțiile lor exagerează în privința gravității durerii.

Astfel, cu ajutorul unui medic și al unor aparate, bărbații au experimentat contracțiile și toate senzațiile de la naștere.

Simulatorul de naștere electrică este conceput pentru a ajuta specialiștii din domeniul asistenței medicale și, uneori, părinții pentru a înțelege severitatea și complicațiile pe care le face mama prin naștere. Simulatorul este capabil să recreeze procesul și durerea asociată cu nașterea, care variază de la contracții ușoare până la foarte mari.

Bărbații au făcut față durerilor numai în decurs de 2 ore, deși tot procesul poate dura chiar și 16 ore.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: trendingposts

Cum a prezis Prințesa Diana cu cine se va însura Harry. Ce asemănări sunt între ea și Meghan... Emoție pură și lacrimi de fericire! Un copilaș născut fără mâini și picioare face primii pași, iar tatăl îl încurajează ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x