Antena Căutare

Doi bărbați se plimbau prin pădure, când au găsit urme uriașe, la 1,5 metri distanță, ce „nu par a fi de om”: „Bigfoot trăiește”

Câteva urme uriașse au fost descoperite într-o pădure americană, iar imaginile i-au surprins pe internauți.

urme in padure Galerie
Doi bărbați se plimbau prin pădure, când au găsit urme uriașe, la 1,5 metri distanță, ce „nu par a fi de om”: „Bigfoot trăiește” | Captură foto Facebook

Oamenii cred că este cea mai credibilă dovadă că Bigfoot - o ființă păroasă, bipedă, de mari dimensiuni - există, scrie Dailystar.co.uk.

Citește și: Creatura fioroasă cu mai multe rânduri de dinți, chiar și pe cerul gurii. Ce este vietatea descoperită de un pescar

Doi bărbați se plimbau prin pădure, când au găsit urme uriașe, la 1,5 metri distanță, ce „nu par a fi de om”: „Bigfoot trăiește”

Imaginile urmelor au fost distribuite în grupul Pacific Northwest Bigfoot Photos, Videos & Sightings, de pe Facebook de către o femeie, pe numele ei Crystal.

Femeia a explicat că urmele au fost găsite de către soțul ei și de prietenul lui care pescuiau "sus în munți", apoi au plecat să se plimbe prin pădure.

Erau patru urme cu o lungime de pas mai mare decât ar putea avea oricare dintre cei doi bărbați.

"În câteva dintre fotografii, puteți vedea chiar și degetele de la picioare. Și aceste urme sunt extrem de mari. Bigfoot există.", spune ea.

Ea a distribuit trei imagini cu o urmă adânc înfiptă în noroi. Într-o poză, unul dintre bărbați și-a pus mâna lângă urmă, fiind mai mare decât mâna lui.

Citește și: Creatura bizară care a fost văzută când s-a ascuns în nisip, pe plajă. O femeie a împins-o, în timp ce o filma. Ce a urmat apoi

Explicând mai mult în secțiunea de comentarii, Crystal a spus că urmele păreau să fie la o distanță de aproximativ 1,5 metri una de cealaltă.

"Soțul meu și prietenul lui vânează totul, de la cerb la urs, așa că știu urmele lor.

Și-au spus că urmele provin din apă și duc în pădure. Nu există drumuri care să ducă în afara rezervorului de pe partea aceea, doar sute de mile de pădure."

Eu sunt credincioasă, dar soțul meu nu este, și el le-a considerat suficient de ciudate pentru a face fotografii.

Către partea unde se aflau, poți ajunge doar cu caiacul sau cu alte bărci fără motor. Acest loc este foarte izolat, și acea parte nu are drumuri care să ducă afară. Deci de ce ar conduce cineva spre necunoscut este și mai ciudat."

Mai mulți oameni păreau convinși că soțul Crystal a dat peste ceva remarcabil: "Am văzut urme similare cu pasi foarte lungi, chiar cred că este BIGFOOT."

"Nu sunt expert, dar asta îmi dă de gândit."

Unii internauți credeau că erau pur și simplu urme umane, dar alții au crezut că pot observa mici amprente de degete.

"Acum, dacă este sau nu o urmă reală de Bigfoot este întrebarea reală... adâncimea și dimensiunea dau o indicație bună că ar putea fi o urmă de Bigfoot... o greutate mai mare dislocă mai mult teren, așa că dacă este mai adâncă decât alte urme din zonă, asta ne dă o idee."

Iluzie optică ce ascunde un test de personalitate! Spune ce vezi în imagine și află dacă ai un suflet mare sau nu... Ce se întâmplă dacă dormi cu șosete, de fapt. Efectul la care nu mulți s-au gândit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x