Antena Căutare

Intră în Cartea Recordurilor? Doi bunici de aproape 70 de ani au făcut un copil pe cale naturală. „Copiii mari nu ne mai vorbesc. Vom trăi pentru ea până la 101!”

O femeie în vârstă de 67 de ani din China a născut o fetiță pe care ar fi conceput-o pe cale naturală cu soțul ei, de 68 de ani. Bătrânii au explicat cum plănuiesc să o crească pe fiica lor, precizând că cei doi copii mai mari pe care îi au s-au supărat când au aflat că nu vor să întrerupă sarcina.

Femeia, Tian Ying, a născut, vineri dimineață, prin cezariană, într-un spital din estul Chinei, la puțin peste 36 de săptămâni de sarcină. Fetița ei, care a avut 2,5 kilograme la naștere, este sănătoasă, dar este monitorizată în continuare de medici.

Tian Ying a lucrat ca asistentă la pediatrie în același spital în care a devenit din nou mamă, la 67 de ani.

Soțul ei, Huang Heping, în vârstă de 68 de ani, i-a fost alături la spital și a așteptat-o la ieșirea din sala de operație.

Huang Heping a dezvăluit că ceilalți doi copii ai lor – un fiu și o fiică, dintre care cel mai mare are vârsta de 40 de ani, au întrerupt legătura cu eei din cauza deciziei lor de a păstra sarcina.

„I-am dat numele Tianci, care înseamnă dar de la Dumnezeu. Sper să îi placă acest nume în viitor”, a spus bărbatul.

„A fost un accident. Dacă ne-am fi dorit încă un copil, l-am fi făcut mult mai devreme. Nu am fi așteptat atât de mult”, a mai spus el.

Dintre cei câțiva nepoți ai cuplului, cea mai mare este o tânără în vârstă de 18 ani, pe cale de a-și începe facultatea.

Pe de altă parte, Tian Ying a spus că dacă ar putea da timpul înapoi și ar mai avea de ales, ar decide să nu păstreze copilul. „A fost dureros. Mult prea dureros!”, a spus ea.

Însă, acum că faptul este împlinit, femeia și soțul ei au spus că trebuie neaparat să își crească fiica până la maturitate. „Vom încerca să trăim până la 110 ani pentru ea”, a spus Tian Ying.

Bătrânii au precizat că nu se vor baza pe ajutorul copiilor și nepoților pentru ajutor în creșterea fiicei lor nou-născute, ci o vor crește din pensiile lor.

Dacă cei doi bătrâni nu au mințit când au declarat că au conceput acest copil natural, atunci femeia ar stabili un record mondial. Potrivit Cărţii Recordurilor, cea mai vârstnică femeie care a născut un copil conceput în mod natural este o britanică care a născut în 1997, la vârsta de 59 de ani.

Dacă acest record își așteaptă confirmarea, Tian Ying a doborât deja recordul pentru cea mai în vârstă mamă din China, depășind o femeie care a născut un băiat la vârsta de 64 de ani, în 2016.

În ceea ce priveşte naşterile cu ajutorul fertilizării in vitro, recordul mondial este deţinut de Maria del Carmen Bousada Lara, din Spania, care a născut gemeni în 2006, în apropierea vârstei de 67 de ani, dar care a murit de cancer doi ani mai târziu.

A fost descoperită ”Grădina Edenului”, unde au apărut primii oameni! Cum arată și unde se află - Foto... Facebook îşi antrenează inteligenţa artificială cu ajutorul poliţiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x