Antena Căutare

Doi fraţi au şocat lumea medicală! Cad inconştienţi pe stradă, o dată cu dispariţia soarelui

Doi fraţi din Pakistan le dau mari bătăi de cap medicilor. Cazul lor este extrem de bizar şi nu a mai fost întâlnit în medicină.

Doi fraţi din Pakistan le dau mari bătăi de cap medicilor. Cazul lor este extrem de bizar şi nu a mai fost întâlnit în medicină.

Tinerii cad inconştienţi, în fiecare zi, imediat ce soarele apune. Astfel, se dezlănţuie iadul pentru familia Shoaib, care trăieşte în zona Balochistan, Pakistan.

O dată cu venirea nopţii, copiii, în vârstă de 9 şi 13 ani, nu se mai pot mişca şi nici nu mai pot vorbi, potrivit IndiaTimes.

Însă, când soarele răsare, cei doi se trezesc normal, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Medicii din Pakistan nu au nicio idee cu privire la cauza acestui fenomen ciudat.

Locuitorii din satul în care trăiesc cei doi tineri i-au numit pe aceştia „solar kids” (copiii zilei sau ai soarelui).

„Este o boală nemaiîntâlnită, care îi pune pe tineri într-o stare vegetativă după asfinţit. Am început un proiect de cercetare pe acest caz unic”, a declarat dr Javed Akram, şeful Pakistan Institute of Medical Sciences.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ea este zodia care se ÎMBOGĂŢEŞTE foarte repede! Atrage banii ca un magnet!... VIDEO șocant! Imagini teribile surprinse cu camera de bord! Ce s-a întâmplat după ce șoferul de pe contrasens a vrut să ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x