Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Imaginile care fac furori pe internet! Momentul în care doi hoți returnează un obiect de mare valoare, cu flori și scuzele de rigoare

Să fii hoț în ziua de astăzi nu mai e ca altă dată, iar acest lucru a fost dovedit de doi bărbați care au ales să fure o statuie. Copleșiți de remușcări, însă, ei au returnat-o, dar nu oricum, ci într-un mod deosebit, cazul făcând înconjurul lumii. 

Să fii hoț în ziua de astăzi nu mai e ca altă dată, iar acest lucru a fost dovedit de doi bărbați care au ales să fure o statuie. Copleșiți de remușcări, însă, ei au returnat-o, dar nu oricum, ci într-un mod deosebit, cazul făcând înconjurul lumii.

Hoții au trecut la următorul nivel: "Să nu spuneți că ați auzit-o la Neatza! Toate știrile vin din Teleorman"

Doi bărbați care au furat o statuie au ales să o returneze proprietarilor cu flori și o scrisoare prin care le cereau iertare. Evident, întreg momentul a fost surprins de camerele de supraveghere și a făcut rapid înconjurul lumii.

Un hot a fost arestat dupa ce laptopul pe care l-a furat i-a facut poze

Cei doi hoți au fost filmați în timp ce returnau statuia unui leu şi lăsau un buchet de flori, precum şi o felicitare pe veranda propietarilor, potrivit NBC News.

Bărbații au decis să returneze statuia la câteva ore după ce au fost publicate imagini cu furtul, potrivit polițiștilor.

”La scurt timp după ce am publicat filmarea cu furtul statuii, aceasta a fost returnată, cu flori şi o felicitare, prin care se exprimă regretul faţă de incident”, scrie departamentul de poliţie pe Facebook.

”Mulţumim tuturor celor care au distribuit filmarea, precum şi celor doi bărbaţi. A fost o idee bună, iar proprietarul este recunoscător”, adaugă poliţiştii.


Recomandari