Live acum
Prime Time 20:30X Factor

Nu e glumă! Doi miri au primit la nuntă plicuri goale după ce invitații au folosit banii pentru a da dedicații. Nicolae Guță, invitat să întrețină atmosfera 

Ceea ce părea a fi o petrecere pe cinste s-a transformat într-un coșmar pentru miri, întrucât aceștia au ieșit cu nunta ”pe minus” după ce unii dintre nuntași le-au dat plicuri goale, banii ajungând la Nicolae Guță, care fusese invitat să ”anime” petrecerea. 

Nu e glumă! Doi miri au primit la nuntă plicuri goale după ce invitații au folosit banii pentru a da dedicații. Nicolae Guță, invitat să întrețină atmosfera

Conform Adevărul.ro, patronii unui restaurant din Băile Herculane, acolo în urmă cu mai bine de patru ani a avut loc o nuntă, i-au dat în judecată pe miri pentru că nu au achitat nota de plată, așa cum a fost înțelegerea cu patronii.

Astfel, în instanță, aceștia au arătat că mama miresei a achitat un avans de 1.300 de lei, urmând ca în ziua nunţii să fie semnat contractul şi după nuntă să fie achitată diferenţa de 26.600 de lei. ”Deşi evenimentul a fost organizat, conform convenţiei părţilor, ulterior s-a refuzat achitarea contravalorii serviciilor prestate”, se arată în acţiunea deschisă în instanţă.

Imediat după nuntă, însă, mirii s-au arătat revoltați de faptul că suma pretinsă de reclamată este enormă, contractul întocmit după nuntă fiind menit să asigure un profit consistent: ”Nu au avut loc negocieri prealabile, iar contractul a fost întocmit după eveniment, în mod unilateral, având aspectul unei note de plată supraîncărcate, întocmită de un chelner rapace”, s-a mai arătat în acțiunea de instanță.

De asemenea, șeful de sală a arătat în instanță că imediat după nuntă, mirii au evitat să semneze contractul și au invocat fel și fel de pretexte. Au spus, însă, că vor achita valoarea facturii după ce vor schimba banii obținuți la nuntă, din euro în lei. Tot acesta a arătat că ”a nuntă pârâţii l-au contractat pe manelistul Guţă, iar unii dintre invitaţii mirilor l-au plătit pe manelist şi nu au mai avut bani de dar, plicurile înmânate mirilor fiind goale”.


În urma acestui proces, judecătorii i-au obligat pe miri la plata servicilor în valoare de 26.600, arătând că aceştia „nu au contestat prestarea serviciilor facturate de reclamantă, care fac obiectul litigiului, însă a contestat valoarea facturii, despre care susţine că este exagerată”: ”Criticile aduse de pârâtă privind valoarea facturii litigiului sunt nefondate, în cauză pârâţii neadministrând nicio probă care să infirme cele susţinute de reclamantă prin acţiunea formulată şi prin depoziţiile celor doi martori audiaţi în cauză”, se arată în sentinţa prin care mirii au fost obligaţi să achite şi dobânzi la suma de 26.600 de lei.

Recomandari