Antena Căutare

Doi pestisori de acvariu au supravietuit 134 de zile fara hrana

O stire din Noua Zeelanda face inconjurul lumii via Associated Press: doi carasei aurii au supravietuit 134 de zile captivi in acvariul lor, fara hrana. Aflat in sediul unei companii de contabilitate din centrul orasului Christchurch, acvariul a fost izolat de omenire de cutremurul din luna februarie, cand 181 de persoane si-au pierdut viata.

Pe 6 iulie, directorului companiei i s-a permis sa revina la fostul sediu (serios afectat de seism) si a descoperit pestisorii vii si nevatamati.

Care este secretul acestei performante?


Specialistii au explicat ca aceasta specie de pesti este omnivora. Ca atare, daca nu au mai primit hrana cu care erau obisnuiti, s-au orientat catre ce au gasit: plante din acvariu, alge depuse pe peretii acvariului si decoratiunile din acesta. Finalmente, au trecut la canibalism. In acvariu erau, la data cutremurului, sase carasei. Trei dintre acestia au disparut cu desavarsire, iar ramasitele unuia pluteau in acvariu.

Cei doi supravietuitori, botezati Shaggy si Daphne (personaje ale desenelor animate Scoobye Doo) au, acum, alti doi companioni - pe Scooby si Fred. Proprietarii spera ca acestia din urma vor avea o soarta mai buna decat fratiorii lui Shaggy si Daphne.

Citeste si Jurnalul

FOTO: news.com.au

VIDEO! Lovotics, robotul care are abilitatea de a iubi... Studiu: Calculatorul, noul prieten cel mai bun al omului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x