Căutare Live

Doi șoareci, surprinși în timp ce luptau ”cu pumnii” pentru o firimitură, la metroul din Londra. Imaginea e virală și ar putea să devină poza anului 

O imagine în care protagoniști sunt doi șoareci ce par să se angajeze într-o luptă ”cu pumnii” pe platforma unei stații de metrou din Londra e pe cale să devină fotografia anului. 

Doi șoareci, surprinși în timp ce luptau ”cu pumnii” pentru o firimitură, la metroul din Londra. Imaginea e virală și ar putea să devină poza anului

Imaginea care a făcut înconjurul lumii a fost realizată de Sam Rowley, un fotograf care și-a propus să surprindă rozătoarele prezente mai peste tot în capitala britanică și a așteptat pe platforma metroului cu camera pregătită, potrivit Evening Standard.

Bărbatul a văzut cum șoarecii s-a luptat de câteva ori pentru mâncarea căzută de la pasageri, iar la un, fotograful a surprins perechea înlănțuită în bătălia pentru o firimitură.

Fotografia lui Rowley, intitulată „Cearta din stație”, a fost votată de public pentru a fi inclusă în competiția „Fotograful anului 2019” la categoria „animale sălbatice”.

Astfel, fanii își pot vota fotografia favorită dintre cele 25 selectate de Muzeul de Istorie Naturală din Londra, care organizează concursul.

Anul acesta, în competiție au fost înscrise 48.000 de fotografii din 100 de țări. Votul va fi finalizat pe data de 4 februarie 2020, când va fi desemnată și imaginea câștigătoare.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri