Căutare Live

Turiștii se plimbau printr-un abator bântuit când ceva paranormal s-a întâmplat! Ce a apărut

fantoma in pozeUn cuplu a decis să plece într-o aventură de zile mari și să viziteze, printre altele, și un abator despre care lumea spunea că este bântuit. Omaenii au trecut prinr-o experiență înfricoșătoare odată ce au ajuns la locul cu pricina.

Un cuplu a decis să plece într-o aventură de zile mari și să viziteze, printre altele, și un abator despre care lumea spunea că este bântuit. Omaenii au trecut prinr-o experiență înfricoșătoare odată ce au ajuns la locul cu pricina.

Aceasta este incredibila situație trăită de Tania Copeman și soțul său. Cei doi britanici au stabilit într-o zi că trebuie să viziteze un sat din Manfield (Nottinghamshire).

Turiștii, doritori să întâlnească o fantomă, au ajuns astfel și la un abator despre care localnicii spuneau că este bântuit. Mergând dintr-o cameră în alta, cei doi ua decis la finalul vizitei să facă și o poză.

Turiștii se plimbau printr-un abator bântuit când ceva paranormal s-a întâmplat! Ce a apărut

Când au privit mai atent fotografiile nu mic le-a fost șocul atunci când au văzut că undeva în spate se vede clar silueta unei fantome, ce îi privește.

Cei doi turiști erau singuri în încăpere la momentul vizitei, fapt confirmat de camerele de supraevghere ale obiectivului turistic.

Așa cum era de așteptat, poza cu fantoma a ajuns pe internet și a devenit imediat virală în toată lumea!

Vrei un profil de instagram ca al vedetelor? Un fotograf profesionist îți spune ce trebuie să faci... Profețiile anului 2019. Nostradamus a făcut previziuni șocante pentru anul 2019...
Parteneri
Burger de vită delicios, cu legume la grătar
Dacă obișnuiești să servești burgeri de la fast-food, află că îi poți prepara și acasă, mult mai delicioși și mai sănătoși. Îți oferim mai jos o rețetă de burger de vită delicios, cu legume la grătar, pentru atunci când îți propui să petreci mai mult timp în bucătărie.
Catine.ro
Ultimele știri