Antena Căutare

Dorel lovește din nou! A apărut trotuarul cu pomi. Imaginile au ajuns de poveste

Breaza este noul km 0 al modei, în ceea ce priveste amenajarea trotuarelor. Cum minunile de peste noapte se întâmplă, în general, din fondurile europene, nici localnicii acestei localități nu au fost ocoliți de așa un dar.

Breaza este noul km 0 al modei, în ceea ce priveste amenajarea trotuarelor. Cum minunile de peste noapte se întâmplă, în general, din fondurile europene, nici localnicii acestei localități nu au fost ocoliți de așa un dar.

Situația este de râsu'-plânsu' și a fost provocată din cauza administrației, care nu a reușit să-și impună punctul de vedere în fața unui cetățean. Pe strada Erou Caporal Dumitrache, la intersecția cu strada Frăsinet, în Breaza a răsărit ceea ce ar putea deveni obiectiv turistic: trotuarul cu pomi pe mijloc.

O frumusețe rară, ce-i drept! Ai nevoie de multă răbdare, precizie și imaginație să realizezi așa ceva. Cu o lățime de circa 50 cm, trotuarul pare un drum cu obstacole, mai de grabă, pentru pieptoni, decat un loc sigur pentru circulația acestora.

Cum s-a ajuns la această situație jenantă? Un localnic a plantat pomi pe lângă gard, în fața casei, înainte de a avea loc lucrarea cu pricina. Anunțat ce avea să se întâmple, omul a fost de neclintit în decizia lui de a-și păstra "copiii". Nu, nu și pace.

Pomii au rămas, iar atunci când s-a realizat trotuarul, autoritățile nu au fost în stare să-și impună punctul de vedere în fața cetățeanului, deși la mijloc este vorba de un spațiu public.

Reprezentanții Primăriei Breaza își văd în continuare de treburile din ograda lor. Ei spun că lucrarea nu poate fi recepționată, deși termenul limită este 30 iunie 2016, fapt care pune în pericol întregul proiect. Iar administrația locală riscă să returneze banii Uniunii Europene.

Trist este că unii pomi deja s-au uscat din cauza asfaltului turnat de jur împrejur, așa că nici ei nu o duc bine și nici trotuarul nu este funcționabil.

Unde mai pui circulați pietonilor?! O adevarata aventura.

Cum ne-a păcălit ISIS, până acum. Misterul sângelui din groaznicele înregistrări video... Nimic nu e întâmplător! Luna în care ne-am născut ne spune de ce boli am putea suferi de-a lungul vieţii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x