Antena Căutare

Dorinţa MACABRĂ i-a fost îndeplinită! O femeie MOARTĂ a stat pe scaun, la propria înmormântare!

O poveste uluitoare a stupefiat Internetul! O femeie din Puerto Rico şi-a dorit, ca la propria înmormântare, să fie aşezată pe scaunul ei preferat, în faţa tuturor.

Dorinţa MACABRĂ i-a fost îndeplinită! O femeie MOARTĂ a stat pe scaun, la propria înmormântare! Galerie
Funeralii ciudate


O poveste uluitoare a stupefiat Internetul! O femeie din Puerto Rico şi-a dorit, ca la propria înmormântare, să fie aşezată pe scaunul ei preferat, în faţa tuturor.


Fiica sa i-a respectat cu sfinţenie rugămintea spusă pe patul de moarte, chiar dacă apropiaţii au fost total împotrivă la început. Astfel, Georgina Chervony Lloren a fost îmbrăcată cu rochia de mireasă pe care o purtase în urmă cu 32 de ani şi a fost înconjurată de flori, exact aşa cum îşi imaginase că va arăta priveghiul. Femeia a decedat luni, la vârsta de 80 de ani, din cauze naturale.


The Marin Funeral Home, locaţia unde a avut loc evenimentul, e cunoscută pentru ceremoniile macabre pe care le găzduieşte. Spre exemplu, un jucător de box mort a “asistat” la propria înmormântare în picioare, într-un ring special amenajat, iar un alt bărbat a fost pus pe motocicletă.

O maimuţă din Thailanda este cel mai temut cioban... Suntem mai mulţi oameni pe Facebook decât eram pe Pământ acum 210 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x