Antena Căutare

Două gemene birasiale atrag atenția tuturor. Cum este viața gemenelor total opuse ca și înfățișare și personalitate

Lucy și Maria Alymer sunt două surori, gemene birasiale total diferite, care au crescut într-o lume în care nimeni nu le crede că sunt surori gemene, ci doar prietene.

doi copii gemeni, birasiali, unul alb, unul mulatru Galerie
Gemenii birasiali au un avantaj principal:nimeni nu-i încurcă atunci când vine vorba de identificare | Profimedia

Fetele provin din mamă pe jumătate jamaicană și din tată alb, cele două având, nu doar trăsături total opuse, ci și culoarea pielii total opusă.

Una dintre gemene are piele alb-rozalie și ochi verzui, iar cealaltă are piele măslinie, păr creț și ochi mari, negri

Una dintre fete, Lucy, este cu păr de culoare deschisă, ochi verzi și piele alb-rozalie, ca și bunica ei, de fapt, iar cealaltă, Maria, este multară cu trăsături specifice, ochi mari, negri și părul cârlionțat.

Citește și: Dincolo de logica! Abigail si Brittany - siamezele care impart acelasi trup

Cele două fete s-au născut în 1997 și sunt mezinele familiei. Ele mai au încă trei frați, ei având un mix de trăsături între cele două surori, atât din punct de vedere al culorii pielii cât și al trăsăturilor feței și ale părului.

“Nimeni nu ne-a crezut vreodată și nu ne crede nici acum când spunem că suntem surori pentru că pielea mea este albă și cea a Mariei este de culoare închisă", a spus Lucy.

Lucy, despre faptul că sunt gemene atipice: "Nici dacă am fi vrut să fim atât de diferite, nu cred că am fi reușit. Maria este foarte îndrăzneață iar eu foarte timidă, dar amândouă spunem, cu mândrie, că sunem gemene birasiale"

"Nici dacă ne îmbrăcăm la fel, nu arătăm ca niște surori, iar ca gemene, nici atât”, au povestit fetele, potrivit sitelului twinmom.com

Citește și: VIRAL! Două surori gemene s-au regăsit la zece ani de la separare. După naştere, au fost adoptate de familii diferite!

“Noi suntem cele mai mici dintre frații nostri și este foarte interesant pentru că eu și sora mea suntem total opuse, iar ceilalți trei frați ai nostri sunt un mix între noi două”, a mai povestit Lucy, una dintre gemene, potrivit twinmom.com.

“Însă, eu arăt exact ca bunica mea. Ea este englezoaică și are pielea rozalie, ca și mine. Avantajul în a fi surori gemene diferite este faptul că nu ne încurcă nimeni, niciodată", a mai povestit ea.

"La școală am fost în aceeași clasă, și, evident, nimeni nu avut vreo problemă în a ne deosebi. Alte gemene seamănă perfect dar noi nu puteam să fim mai diferite de atât, nici dacă am fi încercat".

“Chiar și personalitățile noastre sunt diferite, așa cum este și înfățișarea. Maria este foarte îndrăzneață e când eu sunt cea timidă”, a mai povestit Lucy, potrivit aceleiași surse.

“Iar Maria este mândră să spună tuturor că a re o soră alba iar eu spun, cu aceeași mândrie, că sora mea este de culoare”, a conluzionat Lucy.

"Mamei nu i-a venit să creadă ochilor când ne-a adus asistenta, la maternitate"

"Nici măcar nu părem că am proveni din aceeași părinți, ca să nu mai spun că nu pare deloc că ne-am născut în același timp”, a mai spus ea.

După ce a născut, în mod natural, mama celor două gemene a avut un șoc, atunci când și-a văzut fetele, pentru prima oară.

“Am fost extrem de șocată pentru că, după cum se știe, la ecografii nu apar detalii despre culoarea pielii".

"Așadar, nu am avut nici cea mai mica suspiciune că fetele mele, gemene, ar putea fi total diferite, opuse. Când mi le-a adus asistenta, am rămas fără cuvinte”, a spus mama gemenelor.

Au crezut că al lor câine vrea să atace copilul, dar îi salva viața. Ce au observat când s-au uitat la bebeluș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x