Antena Căutare

Două măicuțe fac afaceri cu marijuana. ”Este darul lui Dumnezeu!''

Și nu, nu este o glumă! Surorile au și un certificat care le permite cultivarea marijuanei.

Totuși, activitatea lor este în pericol, pentru că unele zone din California vor să interzică marijuana și cultivarea acesteia. Femeile sunt nemulțumite de această veste, considerând că interdicția este nedreaptă și imorală. Ba chiar, sunt deranjate de atitudinea negativă a oamenilor față de "darurile lui Dumnezeu".

Măicutele au început afacerea cu marijuana medicală, vânzând o linie de produse bazată pe cannabis. Acestea sunt folosite la tratarea durerilor de spate, a artritei și la eliminarea cicatricilor. Potrivit Business Magazin, cifra de afaceri se ridică până la 40.000 de dolari pe lună.

În urmă cu un an, o tânără de 24 de ani, Darcy Johnson, făcea burgeri la un fast food și creștea marijuana în spatele casei. Aceasta o cunoaște pe Sora Kate, o fostă manifestantă din mișcarea Occupy Wall Street, care se îmbrăca în călugărită, în semn de protest față de unele decizii ale Congresului.

Sora Kate, al cărui nume real este Christine Meeusen, voia să înceapă o afacere cu marijuana medicală și a convins-o și pe Darcy, imediat. Astfel, Johnson începe să poarte și ea veșmântul de călugărită, scrie Business Magazin.

Potrivit descopera.ro, Sora Kate le spune celor care le acuză că nu sunt măicuțe că îndeplinesc cele cinci conditii esențiale pentru acest lucru: locuiesc impreună, poartă haine asemănătoare, manifestă supunere, sunt suficient de caste și au și aplecări ecologiste, nu vor să facă rău nimănui cu leacurile lor.

Surorile, sau Sisters of the Valley, cum se intitulează ele, sunt foarte active social, având site, canal YouTube, pagină de Facebook.

Anu acesta, măicuțele trag speranțe ca că vor încasa în jur de 500.000 de dolari.


Surse: descopera.ro, businessmagazin.ro

Aproape toţi avem acest SEMN PE MÂNĂ, însă știi ce înseamnă cu adevărat?... Previziunea sumbră a lui Nostradamus. „România va fi cucerită la începutul celui ce-al treilea Război Mondial!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x