Antena Căutare

Două pisici au cucerit mii de oameni cu inteligența lor! Clinc! Clinc! Le vei adora! VIDEO

Două pisici care au învățat să sune la clopoțele de birou pentru a primi hrană au cucerit inimile internațiunilor, scrie marție The Huffington Post.

Două pisici care au învățat să sune la clopoțele de birou pentru a primi hrană au cucerit inimile internațiunilor, scrie marție The Huffington Post.

În clipul video publicat pe rețele de socializare precum Twitter și Youtube se pot vedea cele două feline adorabile din Japonia care apasă cu lăbuțele pe soneria clopoțelelor de birou din fața lor pentru a primi o recompensă delicioasă.

Deși se spune că pisicile pot fi dresate cu dificultate, cele două protagoniste din clipul care a devenit viral demonstrează că lucrurile nu stau chiar așa. Deși nu e tocmai clar dacă nu cumva tocmai dresorii lor sunt, de fapt, cei dresați.

"Orice pisică poate fi dresată să facă ceva!"

Dresajul felinelor cu ajutorul recompenselor oferă, pe lângă avantajul evident al posibilității de a publica pe internet clipuri video virale, și alte beneficii printre care se numără stimularea mentală a animalelor, întărirea legăturii dintre proprietari și acestea și chiar corectarea unor comportamente nedorite. "Orice pisică poate fi dresată să facă ceva", a subliniat Samantha Martin, fondatoarea circului de pisici The Amazing Acro-Cats, într-un interviu acordat sursei citate în cadrul unui interviu realizat în 2015.

Ei sunt cei mai urâți oameni din lume! Urechi clăpăuge, dinți strâmbi, nas borcănat... Atunci când Mama Natură e zgârcit... Cum vei petrece de Paște în funcție de zodie? Leii se vor contrazice cu cei dragi!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x