Căutare Live

Două pisici au cucerit mii de oameni cu inteligența lor! Clinc! Clinc! Le vei adora! VIDEO

Două pisici care au învățat să sune la clopoțele de birou pentru a primi hrană au cucerit inimile internațiunilor, scrie marție The Huffington Post.

Două pisici care au învățat să sune la clopoțele de birou pentru a primi hrană au cucerit inimile internațiunilor, scrie marție The Huffington Post.

În clipul video publicat pe rețele de socializare precum Twitter și Youtube se pot vedea cele două feline adorabile din Japonia care apasă cu lăbuțele pe soneria clopoțelelor de birou din fața lor pentru a primi o recompensă delicioasă.

Deși se spune că pisicile pot fi dresate cu dificultate, cele două protagoniste din clipul care a devenit viral demonstrează că lucrurile nu stau chiar așa. Deși nu e tocmai clar dacă nu cumva tocmai dresorii lor sunt, de fapt, cei dresați.

"Orice pisică poate fi dresată să facă ceva!"

Dresajul felinelor cu ajutorul recompenselor oferă, pe lângă avantajul evident al posibilității de a publica pe internet clipuri video virale, și alte beneficii printre care se numără stimularea mentală a animalelor, întărirea legăturii dintre proprietari și acestea și chiar corectarea unor comportamente nedorite. "Orice pisică poate fi dresată să facă ceva", a subliniat Samantha Martin, fondatoarea circului de pisici The Amazing Acro-Cats, într-un interviu acordat sursei citate în cadrul unui interviu realizat în 2015.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri